Crypto-Prijzen.nl

Zuki Moba verhuist naar Polygon

Zuki Moba verhuist naar Polygon

Tegenwoordig draaien de meeste blockchain-spellen op BSC (BNB/USD) en Ethereum (ETH/USD), wat resulteert in transactiecongestie, lage snelheden en hoge transactiekosten.

Zuki Moba ondervond veel onderbrekingen tijdens het uitvoeren van transacties volgens feedback van de community. Dit was tijdens deelname aan het Game Testnet en met gebruik van Zuki Moba’s Dapp, vooral bij het handelen op de NFT marktplaats. Ze hebben gebruikers ongemak en moeilijkheden bezorgd.

Beste oplossing om u voor te bereiden op de lancering

Het Zuki Moba team besloot het netwerk over te schakelen naar Polygon om dit probleem op te lossen en om te upgraden en optimaliseren in het langetermijn belang van de gemeenschap. Dit is ook de beste manier om u voor te bereiden op de lancering van Mainnet.

Strategie en visie

Polygon (MATIC/USD) werkt sinds het begin samen met Zuki Moba. Het ontwikkelingsteam van Zuki Moba koos Polygon als een stop voor hun ecosysteem dankzij de hogere beveiliging, meer kostenbesparingen, snellere transacties en andere uitstekende functies.

In het eerste kwartaal van dit jaar voerde de blockchain-game de volledige migratie uit van NFT’s, dApps, ZUKI tokens en ZP tokens van BSC naar het Polygon Mainnet.

De verandering zal de gebruikerservaring verbeteren en veel nieuwe gamers naar Zuki Moba Snow Paradise trekken. Dit zal de economie en gemeenschap van Zuki Moba op de lange termijn ten goede komen.

De lancering van Game Mainnet is op 16 april

Na de grote omschakeling zal Zuki Moba een routekaart met concrete strategieën implementeren om ontwikkeling en toegang tot het ecosysteem voor de gemeenschap te vergemakkelijken.

Het belangrijkste aanstaande evenement voor het platform is de Mainnet lancering van de game op 16 april. Andere belangrijke evenementen zijn onder meer het sluiten van samenwerkingsovereenkomsten met toonaangevende gamegilden met speciaal beleid voor spelers.

App maakt het gemakkelijk om ZUKI tokens over te zetten naar Polygon

Zuki zal ook samenwerken met toonaangevende entiteiten in de technologieruimte om een applicatie te lanceren, waardoor het voor ecosysteemleden gemakkelijker wordt om ZUKI tokens over te dragen naar het Polygon netwerk. Zuki Moba heeft plannen om daarnaast een metaverse game-ecosysteem te ontwikkelen.

Op dit moment is Game Zuki Moba op Mainnet klaar voor release voor de community. Dit gebeurt nadat de migratie naar het Polygon netwerk is voltooid.

Het bericht Zuki Moba verhuist naar Polygon verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*