Crypto-Prijzen.nl

zkSync integreert met Chainlink in zijn 2.0-netwerk

zkSync integreert met Chainlink in zijn 2.0-netwerk

zkSync kondigde een actieve integratie aan met de toonaangevende Chainlink (LINK/USD) Price Feeds in het zkSync 2.0-netwerk, vernam Invezz uit een persbericht. zkSync, een Layer 2 zkRollup netwerk dat Solidity gebaseerde slimme contracten ondersteunt via de zkEVM, wordt ontwikkeld door Matter Labs.

Gegarandeerde toegang tot hoogwaardige marktgegevensbron

Ontwikkelaars hebben toegang tot een hoogwaardige bron van marktgegevens die historisch betrouwbaar is tijdens marktvolatiliteit, volledige marktdekking weerspiegelt en aantoonbaar beveiligd is tegen flitsleningen en andere aanvallen op gegevensmanipulatie.

Uitleenprotocollen, voorspellingsmarkten, algoritmische stablecoins, derivatenplatforms, geautomatiseerde handelsstrategieën en andere schaalbare DeFi toepassingen worden mogelijk op zkSync met deze integratie.

Schaalgrootte ordes

zkSync 2.0 kan bestellingen van grotere omvang verwerken dankzij Chainlink Price Feed updates. Dit komt omdat alleen het statusverschil van elk blok on-chain wordt gepubliceerd, wat betekent dat alleen de prijs van één Oracle update in rekening wordt gebracht voor 100.000 ETH/USD prijsfeedupdates binnen hetzelfde blok.

Dit maakt het mogelijk om een grotere verscheidenheid aan dApps en een steviger orakelmechanisme te ontwikkelen. Het stimuleert ook het gebruik van prijsfeeds.

Matter Labs mede-oprichter en CEO Alex Gluchowski zei:

Het integreren van Chainlink Price Feeds met het zkSync ecosysteem is cruciaal om ontwikkelaars de infrastructuur te bieden die ze nodig hebben voor een soepele plug-and-play ervaring om te migreren van het Ethereum mainnet. Toegang tot de meest populaire prijs-orakeloplossing maakt het voor DeFi applicaties nog naadlooser om hun code op zkSync te implementeren en onmiddellijk te profiteren van hogere transactiedoorvoeren.

Hoofd Blockchain Partnerships bij Chainlink Labs Niki Ariyasinghe zei:

We zijn verheugd om met het Matter Labs-team samen te werken aan de integratie van Chainlink Price Feeds in het zkSync 2.0-netwerk, waardoor een groeiend ecosysteem van DeFi applicaties wordt opgestart en beveiligd. Met Chainlink orakels die native op zkSync draaien, hebben ontwikkelaars toegang tot hoogfrequente oracle updates met behoud van een hoog niveau van fraudebestendigheid en gegevenskwaliteit, wat uiteindelijk de creatie van meer geavanceerde gedecentraliseerde applicaties mogelijk maakt.

Blockchain onafhankelijk

Chainlink orakels op zkSync zullen onafhankelijk zijn van alle blockchains omdat de integratie wordt geleverd met native ondersteuning. Dit maakt het mogelijk om orakels te updaten tegen de oorspronkelijke kosten en snelheden van het zkSync netwerk.

The post zkSync integreert met Chainlink in zijn 2.0-netwerk appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*