Crypto-Prijzen.nl

Zilliqa (ZIL) probeert te rallyen ondanks de algehele bearish trend

Zilliqa (ZIL) probeert te rallyen ondanks de algehele bearish trend

De markt voor cryptocurrency heeft het grootste deel van deze maand niet veel winst gemaakt. Aangezien de markt onbeslist blijft over het ingaan van een volledige bear of bull cyclus, zijn er tokens die tekenen vertonen van een sterke opwaartse trend, en een daarvan is Zilliqa (ZIL/USD).

Zilliqa is een van de goedkoopste tokens in de cryptocurrency markt, maar het kan grote prijswinsten opleveren vanwege een string-use case.

Zilliqa probeert een gewaagde opwaartse trend

In de afgelopen week heeft Zilliqa veel kopersondersteuning gekregen, wat erop wijst dat het token in de toekomst op weg kan zijn naar opmerkelijke prijsstijgingen. De wekelijkse winst bedraagt ongeveer 20%, wat een aanzienlijke prijsbeweging is vanwege de algemene bearish trend.

Als de winst toeneemt, kan Zilliqa naar het weerstandsniveau van $ 0,084 gaan. Het hoogste niveau dat de afgelopen 24 uur is bereikt, is $ 0,083; daarom is er een mogelijkheid dat er een uitbraak zal plaatsvinden.

Terwijl de markt woensdag een grote duik nam, probeert deze momenteel een opleving te maken, en dit zou snel kunnen gebeuren als kopers meer tokens verzamelen. In dit geval zou Zilliqa ook kunnen profiteren van de opwaartse markttrend, waardoor grote weerstandsniveaus worden overschreden.

Ondanks de groeiende volatiliteit heeft Zilliqa sinds eind december een bullish trend aangehouden, die zou kunnen doorzetten naar begin volgend jaar. De opwaartse trend kan zijn omdat de dip van het token uitgeput is, aangezien het sinds oktober aan het verliezen is.

Bears zijn nog steeds in het spel

Hoewel de prijsbeweging laat zien dat Zilliqa klaar zou kunnen zijn voor een bull run, is er ook een bearish trend in de markt. Dit is een van de grootste belemmeringen voor Zilliqa om de stijgende lijn die het de afgelopen dagen heeft gemaakt, vast te houden.

De dips kunnen worden veroorzaakt doordat Zilliqa de valse doorbraak die het heeft gemaakt niet vasthoudt. Dit zou de altcoin ertoe kunnen aanzetten om de ondersteuningsniveaus op $ 0,078 te testen. Als het dit niveau niet vasthoudt, zou Zilliqa naar $ 0,076 kunnen zakken. Een dip op dit punt is waarschijnlijker, aangezien kopers wegblijven van de markt.

The post Zilliqa (ZIL) probeert te rallyen ondanks de algehele bearish trend appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*