Crypto-Prijzen.nl

Zilliqa laat stevige winsten zien, maar zal deze trend voortzetten?

Zilliqa laat stevige winsten zien, maar zal deze trend voortzetten?

Zilliqa ZIL/USD is een smart contract blockchain platform dat gebruik maakt van een technologie die bekend staat als sharding, als middel om het aantal transacties dat op een bepaald moment kan worden uitgevoerd te maximaliseren.

Verder maakt Zilliqa ook gebruik van een uniek consensusmechanisme, dat een combinatie is van proof-of-work (PoW) en Practical Byzantine Fault Tolerance (PoW en pBFT).

De Zilliqa munt, bekend als ZIL, is de native cryptocurrency die dit platform aandrijft.

Zilliqa nieuws en ontwikkelingen als katalysator voor groei

Metamouse heeft op 2 mei 2022 aangekondigd ondersteuning te hebben toegevoegd voor Zilliqa tokens, voor de betaling van rekeningen. Met andere woorden, alle Metamouse klanten zijn in staat om rekeningen makkelijk en snel te betalen, met behulp van cryptocurrencies.

Op 6 mei 2022 kondigde Zilliqa hun gamestudio aan, waar volgers een exclusieve eerste blik konden werpen op het werk van de game goeroes Tom en Valentin.

Bovendien trad het project toe tot de Blockchain Gaming Alliance (BGA) en kondigde Metapolis aan.

Zilliqa beweert dat ze het eerste “Metaverse as a service platform” zullen zijn, dat bovenop de stack-technologie is gebouwd.

De Atomic Wallet ondersteunt Zilliqa’s blockchain non-fungible tokens (NFT’s).

Een ander interessant aspect van de ZIL token is het feit dat het op 4 mei 2022 $ 0,0678 waard was. Op 5 mei 2022 steeg het in waarde tot $ 0,0964.

Dit betekende een waardestijging van $ 0,0286 of met 42% binnen een specifieke tijdsbestek en signaleerde een bullish vooruitzicht voor de crypto valuta.

Dit zijn waardepunten die veel groter zijn dan onze eerdere analyse op 9 april 2022 .

Dit heeft geleid tot veel vragen bij beleggers, en als zodanig gaan we na of de ZIL-token nog steeds de moeite waard is om te kopen, zelfs na zijn neerwaartse trend.

Moet je Zilliqa (ZIL) kopen?

Op 6 mei 2022 had Zilliqa (ZIL) een waarde van $ 0,07358.

Om jou een beter beeld te geven van wat voor waarde dit nu precies is voor de ZIL cryptocurrency, zullen we het hoogste punt ooit bekijken, evenals de prestaties van de afgelopen maand.

De hoogste waarde aller tijden van de Zilliqa (ZIL) token was op 6 mei 2021, toen de token een waarde van $ 0,255376 bereikte. Dit betekent dat de token op zijn ATH $ 0,181796 hoger in waarde was, oftewel 247%.

Wanneer we de prestaties van de token in de afgelopen maand bekijken, had Zilliqa (ZIL) zijn hoogste waarde op 1 april op $ 0,2181. Het laagste punt was op 30 april op $ 0,07607. Dit betekende een waardedaling van $ 0,14203 of 65%.

Op basis van de recente waardestijging, verschillende ontwikkelingen en updates rond het project en de algemene steun van de gemeenschap, kan ZIL eind mei 2022 een waarde van $ 0,12 bereiken.

Het bericht Zilliqa laat stevige winsten zien, maar zal deze trend voortzetten? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*