Crypto-Prijzen.nl

Zilliqa daalt met 14%, de dip kopen? Beste plekken om Zilliqa te kopen

Zilliqa daalt met 14%, de dip kopen? Beste plekken om Zilliqa te kopen

Na een indrukwekkende rally heeft Zilliqa de marktvloek zien inhalen. Het is een van de grootste verliezers in de hitlijsten van vandaag, met een verlies van 14% van zijn waarde. Is het tijd om de dip te kopen?

Zoek niet verder dan dit korte artikel voor alle details over Zilliqa: wat het is, is het de moeite waard om in te investeren en de beste plaatsen om Zilliqa nu te kopen.

Beste plekken om Zilliqa nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Zilliqa?

Zilliqa is een openbare, toestemmingsloze blockchain die tot doel heeft een hoge transactiesnelheid te bereiken en een hoge doorvoer te bieden. Het probeert het probleem van blockchain-snelheid en schaalbaarheid op te lossen met behulp van sharding als een L2-schaaloplossing.

Zilliqa zou de eerste openbare blockchain ter wereld zijn die volledig op een sharded-netwerk vertrouwt, waardoor het een hoge transactiesnelheid per seconde kan bereiken, waardoor het schaalbaarheidsprobleem wordt opgelost.

Naarmate de blockchain groeit en er meer shards worden toegevoegd, neemt de transactiesnelheid toe omdat elke shard transacties afzonderlijk verwerkt. Na verwerking worden records direct toegevoegd aan de Zilliqa blockchain. Er is geen extra bevestigingstijd vereist.

Moet ik nu Zilliqa kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Zilliqa prijsvoorspelling

Op basis van de prognoses van Wallet Investor wordt een stijging op lange termijn verwacht. Ze voorspellen dat 1 ZIL over 5 jaar voor $0,18 zal worden verhandeld. Een investering van 5 jaar zal een omzet van ongeveer +64% opleveren. Een investering van $100 die nu wordt gedaan, kan in 2027 $164 waard zijn.

Zilliqa op sociale media

The post Zilliqa daalt met 14%, de dip kopen? Beste plekken om Zilliqa te kopen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*