Crypto-Prijzen.nl

Zijn Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA) en Metacade (MCADE) de toekomst van de metaverse?

Zijn Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA) en Metacade (MCADE) de toekomst van de metaverse?

De metaverse is ongetwijfeld de toekomst. Althans, zo lijkt het, er is voorspeld dat de metaverse heel groot kan worden. Als dit soort uitspraken worden gedaan, weet je dat het tijd is om rechtop te gaan zitten en te luisteren. Axie Infinity, Decentraland en Metacade zijn drie projecten die kunnen zorgen voor spectaculaire investeringen in de toekomst van metaverse gaming.

In dit artikel gaan we onderzoeken of je moet overwegen om in deze drie projecten te investeren en welke het meeste potentieel heeft om aanzienlijke voordelen te bieden.

Axie Infinity (AXS) creeert een alternatieve bron van inkomsten

Axie Infinity (AXS) is een play-to-earn-game gebouwd op de Ethereum-blockchain. Het uitgangspunt is simpel: gebruikers bouwen een team van drie Axies en strijden tegen andere spelers om kans te maken op Smooth Love Potion (SLP), een cryptocurrency die kan worden ingewisseld voor echt geld. Axies zijn NFT’s die kunnen worden gekocht en verkocht op de Axie Infinity Marketplace, waarbij zelfs de meest elementaire Axies regelmatig voor honderden dollars verhandeld worden.

Wat Axie Infinity zo bijzonder maakt, is het vermogen om het traditionele arbeidsinkomen te vervangen voor mensen in landen die economisch minder ontwikkeld zijn. In 2021 haalde Axie Infinity de krantenkoppen met nieuws dat spelers in de Filippijnen en Indonesië Axies huurden van andere spelers om geld te verdienen, terwijl ze door de pandemie in de echte wereld niet konden werken. Dit model biedt een ongelooflijke kans voor play-to-earn-gaming om het leven van gewone mensen over de hele wereld te veranderen.

Decentraland (MANA) is een van ‘s werelds eerste virtuele werelden die eigendom is van de spelers

Decentraland (MANA) is een virtuele 3D-wereld die algemeen wordt erkend als een van crypto’s meest geliefde projecten op de metaverse. In Decentraland kunnen gebruikers bijna alles bouwen wat hun hartje begeert. Het landschap is nu al gevuld met wolkenkrabbers, systemen voor openbaar vervoer en nachtclubs – net als een echte stad. Om te beginnen met bouwen in Decentraland, moet je eerst een deel van het virtuele onroerend goed bezitten, vertegenwoordigd door de LAND NFT.

Terwijl andere games, zoals Second Life, al jaren iets soortgelijks aanbieden, zit het verschil met Decentraland in het gebruikerseigendom. In tegenstelling tot Second Life is Decentraland geen eigendom van één bedrijf. In plaats daarvan is het eigendom van en wordt het bestuurd door de community. Op geen enkel moment kunnen de ontwikkelaars je LAND komen halen: het is van jou en je kunt het houden totdat jij, en alleen jij, besluit het te verkopen.

Wat doet Metacade (MCADE) voor de revolutie van de metaverse?

Metacade is een virtuele ontmoetingsplaats die de play-to-earn en metaverse gaming-community hun thuis kan noemen. In tegenstelling tot Axie Infinity en Decentraland, is het geen echte game die je kunt spelen – het is waar je naartoe gaat om deze games te vinden. De visie van Metacade is om een ​​platform te creëren dat fungeert als een portaal naar de wereld van play-to-earn en GameFi, zodat gebruikers de toekomst van gaming kunnen ontdekken, er meer aan kunnen verdienen en er hun stempel op kunnen drukken.

De kern van de filosofie van Metacade is het maximaliseren van de waarde voor de gebruikers bij elke stap. Daarom zijn ze van plan een alles-in-één oplossing te zijn waarbij iedereen, ongeacht de achtergrond, wordt geholpen om voet aan de grond te krijgen in de metaverse. Op het platform van Metacade ontdek je scoreborden, content en beoordelingen die het vinden van de beste play-to-earn -games heel gemakkelijk maken. Daarbij delen experts uit de sector de allerbeste GameFi-alfa’s.

Maar om zijn gebruikers aan te moedigen om hun kennis met anderen te delen, beloont Metacade elke gebruiker die bijdraagt ​​aan de community met het MCADE-token. Dat klopt: elke keer dat je een recensie plaatst, tips geeft of content produceert die anderen helpt, verdien je door te delen wat je al weet.

Een van de meest ambitieuze doelen van Metacade is om de volgende golf van play-to-earn-titels daadwerkelijk te financieren. Eind 2023 is Metacade van plan om zijn eerste Metagrant toe te wijzen aan één gelukkige ontwikkelaar, die wordt gekozen door de Metacade-community.

Elke gebruiker krijgt de kans om uit de tientallen ideeën te kiezen voor de game die hij of zij graag ontwikkeld wil zien. Uiteindelijk zal de winnende titel na voltooiing ook worden toegevoegd aan de arcade van Metacade. Deze zal op een dag de grootste verzameling door de community gesteunde games zijn die de wereld ooit heeft gezien.

Net als Decentraland is het de visie van Metacade om volledig eigendom te zijn van en te worden bestuurd door de spelers. Zodra Metacade zijn plan heeft vervuld om een ​​zichzelf in stand houdende community in de voorhoede van Web3 te zijn, zal het kernteam leiderschapsposities overdragen aan de meest gewaardeerde leden van het platform. De gebruikers krijgen stemrecht, zodat ze hun mening kunnen geven over welke functies moeten worden toegevoegd, de mate van beperking van tokenlevering, partnerschappen en meer.

Metacade zal succesvoller worden dan Axie Infity en Decentraland – dit is waarom

Het is moeilijk om winnaars te kiezen bij beleggen. Zelfs de meest geprezen investeerders van Wall Street hebben moeite om beter te presteren dan indexen zoals de S&P 500. In vergelijking met Metacade is dit scenario analoog aan Axie Infinity en Decentraland.

Axie Infinity en Decentraland zijn als de individuele aandelen; hun tokens kunnen het ongelooflijk goed doen als alles volgens plan verloopt, maar ze zijn ook blootgesteld aan het risico dat ze er niet in slagen om het aantal gebruikers aan te trekken dat nodig is om echt succesvol te worden.

Je kunt Metacade meer zien als de index. Omdat Metacade letterlijk een metaplatform is, dat wil zeggen dat het geen game zelf is, maar de plek waar je deze games gaat vinden, is het succes rechtstreeks verbonden met de prestaties van de GameFi-industrie als geheel, in plaats van aan de prestaties van individuele games.

Er wordt verwacht dat de gaming-industrie zal groeien. De verwachting is zelfs dat GameFi 10x sneller zal groeien al traditioneel gamen en hierdoor heeft Metacade zich perfect gepositioneerd om een titaan te worden op het gebied van web3- en play-to-earn gaming te worden.

Zelfs als AXS en MANA $0 waard worden, zal Metacade nog steeds bestaan. Het platform markeert een cruciaal punt voor gaming en ontwikkeling en de invloed ervan zal zich waarschijnlijk snel verspreiden. Als je erover nadenkt om wat AXS- of MANA-tokens aan te schaffen, wil je je keuze misschien heroverwegen en in plaats daarvan wat meer te weten komen over Metacade.

Koop hier Axie Infinity bij eToro.

Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Zijn Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA) en Metacade (MCADE) de toekomst van de metaverse? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*