Crypto-Prijzen.nl

Zijn ADA, SOL en DOT een goede koop in september 2021?

Zijn ADA, SOL en DOT een goede koop in september 2021?

Cardano ADA/USD is een proof-of-stake (PoS) openbaar blockchain platform dat open source en gedecentraliseerd is en peer-to-peer transacties met ADA kan vergemakkelijken.

Solana SOL/USD is een platform dat de rol vervult van een basis voor gedecentraliseerde applicaties (dApps), wat hun schaalbaarheid verbetert, en SOL heeft zijn handelsvolume met 22% zien toenemen.

Polkadot DOT/USD is een open-source sharding multichain-protocol dat cross-chain overdrachten van alle soorten gegevens of activa mogelijk maakt, waardoor verschillende blockchains met elkaar interoperabel zijn. DOT zag een toename van het handelsvolume met 83%.

Moet u Cardano (ADA) kopen?

Op 1 september had Cardano (ADA) een waarde van $2,82.

Om een duidelijker beeld te krijgen van deze prijsklasse, zullen we deze vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en met de recente prijsschommelingen.

ADA’s hoogste punt ooit was op 23 augustus, waar het een waarde van $ 2,95 kreeg. Dat is slechts 5% hoger dan de waarde die het op 1 september had.

Het laagste punt van ADA was op 3 augustus, waar het daalde tot een waarde van $ 1,27. Op 23 augustus bereikte de waarde echter $ 2,95, wat het hoogste punt was dat de token beklom. Dit was een stijging voor het token van 132%.

Als dit het geval is, is ADA een goede koop in september, omdat het de potentie heeft om tegen het einde van september over zijn hoogste punt ooit te klimmen tot $ 3.

Moet u Solana (SOL) kopen?

Op 1 september had Solana (SOL) een waarde van $112.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor waarde dit is voor het token, zullen we zijn hoogste punt ooit analyseren in zijn recente prestaties in augustus.

SOL’s hoogste punt ooit was op 31 augustus, waar het een hoogste punt ooit bereikte van $128. Dit maakte de token slechts 14% hoger in waarde dan zijn waarde op 1 september.

Op 3 augustus daalde de waarde van Solana tot $ 33,23, de laagste prijs van de maand.

Dit was een stijging van 285% naar het hoogste punt van augustus, wat SOL een goede koop maakt in september 2021, waar het tegen het einde van de maand kan stijgen tot $ 130.

Moet u Polkadot (DOT) kopen?

Op 1 september had Polkadot (DOT) een waarde van $ 30,12.

Hoewel het een recente groei heeft laten zien in termen van waarde, zullen we zijn prestaties in augustus bespreken, evenals zijn hoogste waarde ooit om een beter perspectief te krijgen op zijn prestaties.

DOT’s hoogste punt ooit was op 15 mei, waar het een waarde van $ 49,35 bereikte. Dit maakte de token 63% waardevoller dan op 1 september.

Op 3 augustus daalde de waarde van DOT tot het laagste punt van de maand op $ 17,17. Het hoogste punt waar het op klom was $ 30,99 op 31 augustus.

Hier kunnen we zien dat de waarde van het token in de loop van de maand met 80% is gestegen.

Als dit het geval is, is DOT het kopen waard vanwege het feit dat het tegen het einde van de maand in dit tempo tot $ 35 kan stijgen.

The post Zijn ADA, SOL en DOT een goede koop in september 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*