Crypto-Prijzen.nl

ZEC prijsbeweging: hoe zal de Proof-of-Stake switch de prijs beïnvloeden?

ZEC prijsbeweging: hoe zal de Proof-of-Stake switch de prijs beïnvloeden?

Zcash ZEC/USD is een privacy gerichte cryptocurrency die gebruikmaakt van cryptografie om zijn gebruikers optionele anonimiteit te geven wanneer ze een transactie uitvoeren.

Het doet dit door gebruik te maken van de zk-SNARK zero-knowledge proof-technologie, waardoor knooppunten op het netwerk transacties kunnen verifiëren zonder gevoelige informatie over hen te onthullen.

Overgang naar Proof-of-Stake (PoS) als katalysator voor groei

Op 17 november bespraken we hoe Zcash zijn eerste halvering benaderde, waarbij ZEC beloningen daalden van 6,25 naar 3,125.

Aanvankelijk kopieerde en wijzigde Zcash gewoon de code van Bitcoin, wat betekende dat het Proof-of-Work (PoW) gebruikte voor de validatie van blokken.

Op 19 november maakte de ontwikkelaar achter Zcash, Electric Coin Company (ECC), echter een aankondiging dat het het protocol zou verplaatsen van Proof-of-Work (PoW) naar Proof-of-Stake (PoS) binnen de tijdspanne van de komende drie jaar.

Deze upgrade zal de neerwaartse druk van de ZEC prijs beperken door mijnwerkers te verwijderen die het token voor Bitcoin-of FIAT valuta’s onmiddellijk liquideren.

Josh Swihart, de senior vice-president groei bij ECC, zei dat het belangrijkste idee achter deze overstap is om het nut voor ZEC te vergroten door middel van mogelijkheden die het genereren van opbrengsten omvatten door middel van staking en on-chain governance-mechanisme voor ZEC houders.

Dit alles heeft het potentieel om de waarde van het ZEC token tegen eind november en zelfs daarna te verhogen.

Moet u Zcash (ZEC) kopen?

Op 22 november had Zcash (ZEC) een waarde van $ 206,88.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit precies is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan in oktober doornemen.

Zcash (ZEC) had zijn hoogste waarde ooit op 29 oktober 2016, toen het token een waarde van $ 3.191,93 bereikte. Op het ATH waardepunt was het token $ 2.985,05 hoger in waarde of met 1442%.

Met dat in gedachten zullen we de prestaties van de afgelopen maand analyseren. Op 1 oktober had ZEC zijn laagste waarde van de maand op $ 106,92.

Het hoogste punt van waarde was op 24 oktober, toen het token een waarde van $ 188,81 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gestegen met $ 81,89 of met 76%.

Bovendien steeg de token van 24 oktober tot 22 november met $ 18,07 of met 9%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock had Zcash de afgelopen zeven dagen $ 7,82 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat Zcash eind november een waarde van $ 220 zal bereiken.

The post ZEC prijsbeweging: hoe zal de Proof-of-Stake switch de prijs beïnvloeden? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*