Crypto-Prijzen.nl

Zcash (ZEC) is vandaag met 4% gestegen: hier kunt u ZEC kopen

Zcash (ZEC) is vandaag met 4% gestegen: hier kunt u ZEC kopen

De prijs van Zcash (ZEC) is vandaag met meer dan 4% gestegen, aangezien analisten verwachten dat de munt in het eerste kwartaal van 2022 naar $ 200 zal stijgen.

De munt had in november 2021 geprobeerd voorbij $ 275 te breken voordat hij tegen het einde van het jaar naar de huidige bodem zakte. Het heeft echter een hernieuwde bullish outlook laten zien waarvan analisten denken dat beleggers ervan kunnen profiteren.

Als gevolg hiervan heeft Invezz een artikel geproduceerd over waar de Zcash munt kan worden gekocht om beleggers te helpen die zich afvragen hoe ze dit moeten aanpakken.

Lees verder voor meer informatie over de Zcash munt en waar u deze kunt kopen.

Beste plaatsen om de Zcash munt online te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog ZEC met eToro

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD’s), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Koop vandaag nog ZEC met Plus500

Wat is Zcash?

Zcash is een gedecentraliseerd blockchain netwerk gericht op privacy en anonimiteit. Het maakt gebruik van de zk-SNARK zero-knowledge proof technologie om knooppunten op het netwerk transacties te laten verifiëren zonder enige gevoelige informatie over die transacties te onthullen.

De meeste cryptocurrencies op de cryptomarkt, inclusief Bitcoin, zijn niet anoniem, maar pseudoniem. Ze onthullen niet expliciet de identiteit van gebruikers, maar onthullen eerder de openbare adressen van de gebruikers.

Zcash daarentegen onthult, in tegenstelling tot pseudonieme cryptocurrencies, niet de verzend- en ontvangstadressen of het verzonden bedrag. Er is echter een optie om deze gegevens openbaar te maken voor controle of naleving van de regelgeving.

Het native token van het Zcash netwerk wordt ZEC genoemd.

Moet ik vandaag ZEC munten kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die net is begonnen met stijgen na een grote daling, dan is Zcash een goede keuze.

Het kopen van cryptocurrencies kan echter zeer riskant zijn omdat de cryptomarkt erg volatiel is; wat betekent dat ze zeer grote plotselinge prijsveranderingen ervaren. Daarom is het altijd belangrijk om grondig onderzoek te doen voordat u in cryptovaluta investeert.

Zcash prijsvoorspelling

Analisten Zcash zouden op het punt kunnen staan van een grote doorbraak na de bullish vooruitzichten van vandaag en de bullish opstelling van de afgelopen dagen.

$ZEC berichtgeving op social media

The post Zcash (ZEC) is vandaag met 4% gestegen: hier kunt u ZEC kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*