Crypto-Prijzen.nl

Zcash (ZEC) boekt winsten terwijl de cryptomarkt stuitert

Zcash (ZEC) boekt winsten terwijl de cryptomarkt stuitert

De markt voor cryptocurrency is de week begonnen met een licht herstel. Nadat Bitcoin dreigde te dalen tot onder $ 38K, is het opnieuw teruggekaatst om $ 40K te testen. Deze lichte opwaartse trend is nagebootst door andere munten op de markt.

Zcash (ZEC/USD) behoort tot de tokens die samen met de rest van de markt bewegen. De token is de afgelopen 24 uur licht gestegen. Het handelt op $ 110 op het moment van schrijven na een winst van 4% in 24 uur.

Zcash maakt een gedurfde uptrend

Zcash heeft gewonnen van ongeveer $ 104 om een 24-uurs hoogtepunt van $ 115 te bereiken. Het is iets gedaald vanaf deze niveaus, maar de opwaartse trend is nog steeds sterk.

Als het token naar hogere niveaus kan duwen, wordt $ 115 opnieuw getest als weerstandsniveau. Als het kan doorbreken, kan het token hoger worden richting $ 129. Een dergelijke opwaartse trend zal vooral optreden als de marktondersteuning groeit.

Momenteel moet de markt nog in een sterk bullish momentum komen, en kortetermijnhandelaren worden toegeschreven aan de meeste handelsvolumes. Na het lichte prijsherstel zouden kortetermijnhandelaren de koopdruk om winst te boeken kunnen vergroten als de markt blijft winnen. Dit zou een sterke bullish trend kunnen creëren die de prijzen voorbij $ 130 zou kunnen duwen.

Een neerwaartse trend van Zcash dreigt

Hoewel de huidige marktprestaties pleiten voor een opwaartse trend, moet Zcash zich nog losmaken van een bearmarkt. Nu de kortetermijnhandelaren de volatiliteitsniveaus in de markt verhogen, zou deze privacymunt binnenkort naar lagere niveaus kunnen gaan.

In het geval van een dip, zal de prijs van Zcash naar de 24-uurs dieptepunten van $104 duwen. Dit kan ertoe leiden dat de bears de prijzen verder onder de $ 100 laten zakken. Zcash handelde eerder deze maand voor het laatst op minder dan $ 100, en als het opnieuw zo’n beweging maakt, zal een sterkere bearish trend worden gevormd.

De daling van de Zcash prijzen is zelfs nog waarschijnlijker met het uitvoerend bevel dat door president Joe Biden zal worden uitgevaardigd om de cryptocurrency sector aan te pakken. Zcash heeft zich aan de verkeerde kant van de regelgevende controle over zijn op privacy gerichte blockchain bevonden.

La notizia Zcash (ZEC) boekt winsten terwijl de cryptomarkt stuitert era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*