Crypto-Prijzen.nl

Zcash ondergaat NU5 activering op mainnet, wat te verwachten?

Zcash ondergaat NU5 activering op mainnet, wat te verwachten?

Zcash ZEC/USD is een fork van Bitcoin BTC/USD, die is ontwikkeld om een hoger niveau van privacy en anonimiteit in de crypto-ruimte te introduceren.

Zcash verifieert het eigendom van munten en transacties op anonieme wijze en biedt een hoger beveiligingsniveau voor al zijn gebruikers.

De native cryptocurrency, ZEC, kan worden gemined op apparaten en computers en is daardoor beveiligd via het gedistribueerde netwerk van miners.

Release 5.0.0 en de ondersteuning ervan voor de NU5 activering op het mainnet als katalysator voor groei

Op 11 mei 2022 deed Electric Coin Co. een aankondiging op Twitter met betrekking tot de release van de 5.0.0-upgrade, die ondersteuning voor NU5 activering op het mainnet toevoegt.

NU5 is een weergave van de grootste netwerkupgrade in de geschiedenis van het project en lanceerde het Orchard afgeschermde betalingsprotocol terwijl het gebruik maakte van het Halo testsysteem om de afhankelijkheid van complexe installatieceremonies weg te nemen.

Dit betekent dat de NU5 effectiviteit voor de allereerste keer privé, betrouwbare betalingen voor Zcash beschikbaar zal maken voor mobiel gebruik. Wat kan leiden tot een verhoogd gebruiksniveau voor ZEC en een waardestijging als gevolg.

Moet je Zcash (ZEC) kopen?

Op 12 mei 2022 had Zcash (ZEC) een waarde van $ 73,41.

Om te zien wat dit waardepunt aangeeft voor de toekomstige waarde van de ZEC cryptocurrency, gaan we kijken naar het hoogste punt ooit. Evenals de prestaties die de token de afgelopen maand liet zien.

Als we kijken naar het hoogste punt ooit, had Zcash (ZEC) zijn ATH op 29 oktober 2016, toen het een waarde van $ 3.191,93 bereikte.

Als we echter kijken naar hoe de token de afgelopen maand presteerde, had Zcash (ZEC) zijn hoogste waarde op 1 april met $ 193,06.

Het laagste punt van waarde was op 30 april op $ 124,45. Hieraan kunnen we zien dat de token in waarde is gedaald met $ 68,61 of met 35%.

De upgrade wordt geactiveerd op 31 mei 2022 op blokhoogte 1.687.104.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat de ZEC token eind mei 2022 een waarde van $ 100 zal bereiken, waardoor het een solide cryptocurrency is om te kopen.

Het bericht Zcash ondergaat NU5 activering op mainnet, wat te verwachten? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*