Crypto-Prijzen.nl

Zcash maakt winst met dubbele cijfers naarmate de markt stijgt

Zcash maakt winst met dubbele cijfers naarmate de markt stijgt

De markt voor cryptocurrency vertoont momenteel tekenen van een sterk herstel naar hogere niveaus. Verschillende munten hebben geprobeerd nieuwe hoogtepunten te bereiken, en Zcash (ZEC/USD) bleef niet achter.

ZEC heeft de afgelopen 24 uur dubbelcijferige winsten gemaakt van 13,7%. Op het moment van schrijven werd deze munt verhandeld op $ 172,57.

ZEC in een sterke uptrend

ZEC heeft de afgelopen 24 uur een sterke winst geboekt. Na deze winsten is het token erin geslaagd weerstandsbarrières te doorbreken en probeert het momenteel het weerstandsniveau van $ 175 te testen. Het testte dit weerstandsniveau gedurende de afgelopen 24 uur en na een kleine correctie.

ZEC kan doorgaan met de opwaartse trend als de marktondersteuning aanhoudt en kopers steun blijven tonen voor het token. In dit geval kan een opwaartse trend naar het volgende doelniveau van $ 180 worden geregistreerd. Hierdoor kan ZEC doorgaan naar nieuwe maandelijkse hoogtepunten en $ 200 deze testen.

De markt vertoont tekenen dat de opwaartse trend stand zou kunnen houden. De markt voor cryptocurrency heeft sinds het begin van het jaar echter te maken gehad met verhoogde volatiliteit. Om ervoor te zorgen dat de prijs van ZEC een nieuwe opwaartse trend kan maken, moet zijn netwerk daarom een groeiende acceptatie registreren.

ZEC kan ook corrigeren

De markt voor cryptocurrency zou ook een prijsdip kunnen optekenen, gezien de prestaties sinds het begin van het jaar. In dit geval zal de prijs van ZEC dalen naar het lagere ondersteuningsniveau van $ 165. Vóór de 24-uurs prijsstijging handelde ZEC op $ 148, en de huidige rally zou kunnen omkeren als de koper en marktondersteuning falen.

ZEC zou $ 148 opnieuw kunnen testen, waardoor er meer verkoopdruk ontstaat als de rest van de markt geen prijsstijging boekt. In dit geval zal de prijs van ZEC richting $ 138 dalen. Tegen deze prijs hadden kopers kooporders kunnen maken, en dit zou kunnen helpen verdere dalingen te voorkomen.

De prijs van ZEC zou echter kunnen blijven dalen naar de ondersteuningsniveaus van $ 100 als de marktondersteuning blijft verzwakken. Deze duik kan ertoe leiden dat ZEC de dieptepunten test die eerder deze maand zijn gevormd.

Het bericht Zcash maakt winst met dubbele cijfers naarmate de markt stijgt verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*