Crypto-Prijzen.nl

Zal het OpenOcean partnerschap met Fantom leiden tot een stijging van FTM?

Zal het OpenOcean partnerschap met Fantom leiden tot een stijging van FTM?

Fantom FTM/USD is een gericht acrylgrafiek (DAG) smart contract platform dat in wezen gedecentraliseerde financiële (DeFi) services biedt aan ontwikkelaars door middel van het gebruik van zijn eigen op maat gemaakte consensus algoritme.

Fantom is bedoeld om problemen op te lossen die verband houden met smart contract platforms, met name de transactiesnelheid, waarvan ontwikkelaars aangeven dat deze kan worden teruggebracht tot minder dan twee seconden.

Het OpenOcean partnerschap als katalysator voor Fantom groei

In april bespraken we de investering die Fantom ontving van $ 15 miljoen van HyperChain Capital. Vandaag zullen we de OpenOcean implementatie analyseren.

OpenOcean is een van ’s werelds toonaangevende DeFi en CeFi aggregatieprotocollen en heeft zijn samenwerking met Fantom aangekondigd.

Fantom gebruikt een mechanisme voor consensus genaamd Lachesis, dat een hogere capaciteit en transactie afronding in twee seconden biedt, naast verbeteringen aan de beveiliging ten opzichte van traditionele op algoritmen gebaseerde proof-of-stake (PoS).

Fantom’s toonaangevende DEXen, waaronder SpookySwap, SpiritSwap, SushiSwap en Curve, zijn ook inbegrepen.

Gebruikers van OpenOcean hebben als zodanig meer toegang tot meer handelsmogelijkheden met de beste prijs.

Deze beslissing voor OpenOcean aggregaat fantom is gebaseerd op stemmen van de gemeenschap en op de op Fantom gebaseerde middelen.

OpenOcean integreerde in augustus ook Avalanche.

Bovendien heeft OpenOcean tot nu toe tien netwerken en meer dan 45 DEX’en en CEX’en samengevoegd.

Moet u Fantom (FTM) kopen?

Op 6 oktober had Fantom (FTM) een waarde van $ 1,31.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het FTM token en om te zien hoe ver het kan groeien, zullen we het vergelijken met zijn hoogste waarde ooit en met zijn prestaties in september.

Het laagste punt van september was op 1 september, toen de token in waarde daalde tot $ 0,70.

De hoogste waarde aller tijden van Fantom (FTM) werd bereikt op 9 september, toen het token een waarde van $ 1,92 kreeg. Nu hebben we een perspectief van het hoogste waardepunt en het hoogste waardepunt in september.

Wanneer we deze waarde vergelijken met de waarde op 6 oktober, kunnen we zien dat de token $ 0,61 hoger in waarde was, of met 46%.

Van 1 september tot 9 september zag de token echter een uitzonderlijke waardestijging van 174%, of met $ 1,22.

Met dit in gedachten heeft het token het potentieel om tegen eind oktober te stijgen tot $ 1,76 op basis van dit OpenOcean partnerschap, wat zou kunnen leiden tot verhoogde activiteit van het Fantom netwerk en het FTM token.

The post Zal het OpenOcean partnerschap met Fantom leiden tot een stijging van FTM? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*