Crypto-Prijzen.nl

Zal Cardano’s smart contract update een game changer zijn?

Zal Cardano’s smart contract update een game changer zijn?

Op 30 juli heeft Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano ADA/USD, de community op de hoogte gebracht van de komende updates van de Cardano blockchain. Tijdens de stream sprak hij over de vereisten die nodig zijn voor de fork en zei dat er veel werk aan de winkel zou zijn. De goede geruststelling die we hieruit zagen, is het feit dat Hoskinson zei dat het team op schema ligt en dat het goed gaat.

De komende smart contract update als katalysator voor groei

Het pseudoniem hoofd van Coin Bureau, die onlangs op 5 augustus de naam “Guy” draagt, zei dat hij verwacht dat de komende weken spannend zullen zijn voor Cardano. De update van de smart contract functionaliteit zou een van de belangrijkste ontwikkelingen in de branche kunnen zijn.

Hij voorspelt dat ADA het potentieel heeft om tegen het einde van het jaar $ 4 tot $ 5 te bereiken en dat dit nog maar het begin is voor ADA. Om te zien of ADA nu een waardevolle investering is, zullen we een prijsanalyse doornemen.

Moet u beleggen in Cardano (ADA)?

Op 6 augustus had Cardano (ADA) een waarde van $ 1,37.

Ter vergelijking: het bereikte zijn hoogste waarde ooit van $ 2,45 op 16 mei. Dit betekent dat het gedurende de periode van mei tot augustus in waarde daalde met 44%.

Om echter een beter beeld te krijgen van de recentere prestaties, zullen we de prestaties in juli bespreken.

Een van de hoogste punten was op 4 juli, waar het een waarde van $ 1,46 kreeg, en het laagste punt was op 20 juli, waar het zakte naar $ 1,02. Dus vanaf de hoogste waarde in juli daalde het met slechts 6%, en het is de hele maand met 34% gestegen vanaf het laagste punt van waarde. Volgens gegevens van IntoTheBlock zag Cardano (ADA) in de afgelopen 7 dagen $ 12,74 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000. Dit geeft aan dat er veel activiteit is op de blockchain en dat er vraag is naar het token.

Naarmate deze vraag groeit en de update begint uit te rollen, kunnen we de prijs van ADA zien stijgen naarmate veel meer mensen interesse krijgen in de slimme contracten en we zien dat het token door veel investeerders wordt gekocht. Als dat het geval is, is het met de huidige prijs van $ 1,37 een investering die de moeite waard is, aangezien wordt verwacht dat deze zal stijgen tot $ 2 wanneer de update wordt uitgerold, en het heeft zelfs een reëel potentieel om tegen het einde van het jaar naar $ 4 te klimmen volgens experts.

The post Zal Cardano’s smart contract update een game changer zijn? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*