Crypto-Prijzen.nl

Yieldly kondigt strategische alliantie aan met MEXC Global

Yieldly kondigt strategische alliantie aan met MEXC Global

Yieldly zal de reguliere acceptatie versnellen en de eerste verticaal geïntegreerde notering, NFT’s en staking launchpad worden voor Algorand (ALGO/USD) Standard Assets tokens. Yieldly zal de bron worden van groei, liquiditeit en interoperabiliteit in alle ASA projecten en -gemeenschappen. Yieldly heeft meer dan 750.000 transacties verwerkt met een totaal vergrendeld volume van meer dan $ 100 miljoen.

Partnerschap om uit te breiden naar ETH, MATIC en Binance ecosystemen

De samenwerking tussen Yieldly en MEXC Global, een toonaangevende gecentraliseerde beurs met meer dan $ 500 miljoen aan dagelijks handelsvolume en naar schatting 6 miljoen actieve gebruikers, zal ook profiteren van de cross-chain bridge van het platform naar Binance Smart Chain (BNB/USD), Polygon (MATIC/USD), Ethereum (ETH/USD) en andere externe DeFi-ecosystemen, waardoor de liquiditeit wordt verbeterd en de acceptatie wordt bevorderd.

Yieldly staking pool partners krijgen toegang tot toplijsten en investeringsaanbiedingen

Het partnerschap zal helpen het bereik van Algorand blockchain projecten in de crypto ruimte te vergroten en fondsen te werven. Yieldly’s staking pool partners zullen toegang hebben tot topkwaliteit noteringen en investeringen van Yieldly en MEXC Global. Het initiatief past in de visie van Algorand om de financiële wereld te revolutioneren. Zoals ze opmerkten in een blogpost:

“Algorand is geprezen om zijn toegankelijkheid en wordt al gebruikt door een reeks marktleiders voor toepassingen die uiteenlopen van microfinanciering, uitgifte van activa en identiteitsverificatie. De financiële sector en de manier waarop we zaken doen, veranderen snel. Door de verandering te omarmen, heb je de kans om mee te bouwen aan een betere toekomst.”

MEXC Global: normen voor incubatieservices instellen

MEXC drukt zijn stempel op IEO’s, incubatiediensten en ecosysteemversnelling. Het wereldwijde bedrijf werkte samen met Avalaunch, een nieuw lanceerplatform dat eerlijke kansen creëert voor projecten op Avalanche (AVAX/USD). Het partnerschap maakt gebruik van de substantiële liquiditeit van MEXC om startups te voorzien van voldoende middelen om het grotere DeFi ecosysteem te betreden.

Yieldly en MEXC Global zullen hun platforms benutten door fundamentele relaties op te bouwen met ASA projecten in een vroeg stadium. Onder de projecten die aan boord moeten worden opgenomen, zijn cross-chain bridges, NFT-gamification en dynamische staking pools.

CEO van Yieldly, Sebastian Quinn, is verheugd over de samenwerking:

“We kunnen niet enthousiaster zijn over deze samenwerking met MEXC, die zal helpen om het huidige Yieldly ecosysteem te verbeteren. Het MEXC team is fantastisch voor ons geweest en heeft een echte passie getoond voor het leren over de technologie en mensen die Yieldly zo aantrekkelijk maken. Als versneller in de DeFi-ruimte nemen we deze interesse zeer serieus. Door onze krachten te bundelen en met de hulp van de indrukwekkende invloed van MEXC, kunnen we het bewustzijn en de steun van Yieldly’s producten en kansen verspreiden.”

The post Yieldly kondigt strategische alliantie aan met MEXC Global appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*