Crypto-Prijzen.nl

Yield Guild Games (YGG) haalt $15 miljoen op in twee financieringsrondes

Yield Guild Games (YGG) haalt $15 miljoen op in twee financieringsrondes

Yield Guild Games Southeast Asia (YGG SEA), een sub-gedecentraliseerde autonome organisatie, heeft $ 15 miljoen opgehaald in twee verschillende private financieringsrondes. De start-up die zich richt op blockchain gaming, Yield Guild Games ( YGG/USD ), zal de opbrengst gebruiken om de acceptatie van game-to-earn spellen in de Zuidoost-Aziatische landen te verbeteren.

YGG SEA om onboarding van spelers op de blockchain te stimuleren

Infinity Ventures Crypto en YGG leidden de eerste financieringsronde. De vervolgronde zorgde voor deelname van Animoca Brands, Crypto.com Capital, SevenX Ventures, Poloniex, MindWorks Ventures, Jump Capital, Circle, Digital Currency Group, Sembrani Kiqani (een fonds van BRI Ventures), Hashed, Polygon, Rise Capital, Dialectic, United Overseas Bank (UOB) Venture Management, Bukalapak, Hashkey Group, Arca Funds, OKEx Blockdream Ventures, Evernew Capital, Yolo Ventures, FBG Capital, Emfarsis, LongHash Ventures, Morningstar Ventures, SweeperDAO, DNC Ventures en PetRock Capital.

Robby Yung, de CEO van Animoca Brands, verklaarde:

Als investeerder in YGG ondersteunt Animoca Brands het YGG SEA team, het bedrijfsmodel en de regionale focus. Wij zijn van mening dat YGG SEA sterk zal bijdragen aan de introductie van spelers op de blockchain in Zuidoost-Azië.

YGG SEA is de inaugurele regionale subDAO van Yield Guild Games en gericht op gamers uit Indonesië, Maleisië, Thailand en Vietnam. Omdat ze het gebied en de connecties kennen, stonden subDAO’s zoals YGG SEA centraal in het wereldwijde uitbreidingsplan van YGG. Het opzetten van gelokaliseerde subDAO’s is cruciaal voor de ontwikkelingsinitiatieven van het lopende YGG ecosysteem, om snel en diepgaand uit te breiden.

YGG Ecosystem dient als gateway voor Web2 gemeenschap en Web3 omgeving

Het doel van het YGG ecosysteem is om gamers als academici aan boord te krijgen en te dienen als een gateway die de Web2 industrie via GameFi verbindt met de Web3 omgeving. Door uitgebreide internationalisering en regionale strategie in elke regio, heeft YGG SEA zich al actief ingeschreven. Ze hebben tevens een veilige omgeving gecreëerd voor wetenschappers om toegang te krijgen tot Web3.

Crypto.com Capital Managing Director Bobby Bao zei:

Crypto.com Capital is verheugd om de lancering van YGG’s allereerste subDAO – YGG SEA – te ondersteunen in zijn particuliere financieringsronde. Wij zijn van mening dat Zuidoost-Azië wereldwijd de grootste markt zal blijven voor ‘play-to-earn’ operators. Evenals, dat YGG SEA – met zijn operationele expertise van YGG en zijn teams in het land – het leeuwendeel van de hoogwaardige kwaliteitswetenschappers in de regio zal binnenhalen.

Het bericht Yield Guild Games (YGG) haalt $15 miljoen op in twee financieringsrondes verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*