Crypto-Prijzen.nl

Yield Guild Games bevestigt IDO: ‘slechts het begin van wat zich gaat ontvouwen’

Yield Guild Games bevestigt IDO: ‘slechts het begin van wat zich gaat ontvouwen’

Yield Guild Games Southeast Asia (YGG SEA), een sub-gedecentraliseerde autonome organisatie van Yield Guild Games, bevestigde in een persbericht van dinsdag haar plannen voor een eerste DEX-aanbieding. De IDO van zijn oorspronkelijke token $SEA staat gepland voor het Copper-lanceerplatform op 9 mei om 15:00 UTC.

75 miljoen tokens

Volgens het persbericht zullen 75 miljoen $ SEA-tokens worden toegewezen aan de openbare verkoop van IDO, tegen een startprijs van $ 0,50. Dit vertegenwoordigt 7,5% van het totale aanbod van alle tokens.

De $SEA-token biedt communityleden de mogelijkheid om te stemmen over bestuursvoorstellen, ecosysteembeloningen, functies en beloningsmodellen. Plus whitelist-mogelijkheden voor GameFi NFT’s en niet-GameFi NFT’s.

YGG SEA, de eerste subDAO van de in de Filipijnen gevestigde Yield Guild Games, is een gedecentraliseerde autonome organisatie voor het verwerven en beheren van NFT’s die in de metaverse worden gebruikt. Het is een van de oprichters van de Asia Blockchain Gaming Alliance en ze hebben een missie om een duurzame virtuele economie te creëren waarin je kunt “play to earn” in Zuidoost-Azië.

Copper werd gekozen vanwege het gedecentraliseerde karakter en de gebruiksvriendelijke reputatie die een billijke verdeling van tokens voor alle deelnemers biedt. De Token Launch Auction op Copper biedt ook realtime prijsontdekking, open en toestemmingsloze deelname en ontmoedigt toonaangevende bots en whales.

Mede-oprichter Umar: ‘nog maar het begin’

De aankondiging van de notering van YGG SEA volgt op recente bemoedigende updates, waaronder een verhoging van $ 15 miljoen in twee rondes.

In een reactie op de aankondiging van de aanbieding verklaarde YGG SEA-medeoprichter Irene Umar in het persbericht:

De IDO is een unieke kans om de onvoorwaardelijke steun van onze gemeenschap te waarderen . We zijn waar we zijn vanwege de gemeenschap en we willen graag dat de gemeenschap een stukje YGG SEA bezit via de IDO. DYOR, ik kan alleen maar zeggen: wat je vandaag ziet, is nog maar het begin van wat zich de komende maanden zal ontvouwen.

Het bericht Yield Guild Games bevestigt IDO: ‘slechts het begin van wat zich gaat ontvouwen’ verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*