Crypto-Prijzen.nl

YGG werkt samen met Solana om activiteiten in Zuidoost-Azië te stimuleren

YGG werkt samen met Solana om activiteiten in Zuidoost-Azië te stimuleren

YGG SEA heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met een invensteringstak van Solana ( SOL/USD ). Solana Ventures zal helpen om de activiteiten in Zuidoost-Azië te stimuleren. Dit vernam Invezz uit een persbericht. Het partnerschap zal middelen leveren aan de game-ontwikkelaars in de regio en de bredere gemeenschap.

Solana Ventures leidde een particuliere investeringsronde van $ 500.000 voor YGG SEA, waarvan het partnerschap deel uitmaakt.

Fondsen worden geïnvesteerd in trainingsprogramma’s en ontwikkeling

Solana Ventures en de landenmanagers van YGG SEA zullen samenwerken om trainingsprogramma’s te ontwikkelen voor het bouwen van projecten op Solana. Evenals het geven van toegang aan game-ontwikkelingsstudio’s tot technische middelen, om nieuwe titels in het Solana-ecosysteem te helpen implementeren.

Dit versnelt de ontwikkeling en lancering van games in Zuidoost-Azië, dat 225 miljoen fans van e-sports en gaming telt.

Matt Beck, hoofd van Solana Ventures, merkte op:

Zuidoost-Azië is een belangrijk innovatieknooppunt voor blockchain-games en we zijn verheugd om samen te werken met YGG SEA om duurzame waarde op te bouwen in de Zuidoost-Aziatische gemeenschappen en het ecosysteem van ontwikkelaars. Gamebedrijven hoeven zich dan niet alleen richten op het genereren van inkomsten. Onze plannen zijn om leer- en ontwikkelingsbronnen uit te bouwen om op die maniet echte, langetermijnwaarde te creëren in Zuidoost-Azië en uiteindelijk te helpen de beste games en producten op de markt te brengen.

Evan Spytma, CEO en mede-oprichter van YGG SEA, voegde toe:

De vraag naar play-to-earn games is groter dan ooit, vooral in de landen van Zuidoost-Azië. Het kernteam en de landmanagers van YGG SEA hebben een diepgaand begrip van de culturele nuances in deze diverse regio en hebben sinds begin 2022 onze gemeenschap van wetenschappers vanaf de grond opgebouwd. De nieuwe samenwerking met Solana Ventures zal YGG SEA een ongelooflijke boost geven en helpt ons om de beste middelen te bieden aan spelers en ontwikkelaars in Zuidoost-Azië, terwijl we blijven voorzien in de behoeften van de game-gemeenschappen in de regio.

Solana breidt uit in heel Zuidoost-Azië

De samenwerking van Solana met YGG SEA is een cruciale stap in de richting van haar uiteindelijke doel om uit te breiden in de regio, aangezien de gaminggemeenschap in Zuidoost-Azië een integraal onderdeel is van de wereldwijde videogame industrie.

De wetenschappers van YGG SEA zullen toegang krijgen tot steeds meer populaire games die op Solana zijn gebouwd, naarmate het aantal titels dat beschikbaar is voor de leden van de community om te verdienen groeit.

Het bericht YGG werkt samen met Solana om activiteiten in Zuidoost-Azië te stimuleren verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*