Crypto-Prijzen.nl

YGG SEA verwelkomt 10.000 scholieren in een half jaar tijd

YGG SEA verwelkomt 10.000 scholieren in een half jaar tijd

Yield Guild Games Southeast Asia (YGG SEA), een sub-DAO van Yield Guild Games, heeft in slechts zes maanden na de lancering 10.000 beurzen uitgekeerd, vernam Invezz uit een persbericht.

YGG SEA groeide van 1.000 scholieren in november 2021 naar 10.000 in april 2022. Er is nog steeds een lange rij scholieren die hopen te worden aangenomen, ook al is het gilde hard op weg om aan de vraag te voldoen.

YGG SEA heeft een solide aanwezigheid opgebouwd in Indonesië, Maleisië, Vietnam en Thailand. Mede-oprichter van YGG SEA en Indonesië Country Manager Irene Umar zei:

We bouwen aan een community en verdienen door games te spelen is nog maar het begin. We zijn hier om echte impact te creëren in het leven van mensen – niet alleen financieel, maar ook sociaal en persoonlijk. We zijn hier om kansen voor iedereen te creëren en we doen dit omdat in het YGG SEA-ecosysteem iedereen dezelfde gelijke kansen heeft!

Toonaangevende titels beschikbaar voor de community

YGG SEA verwerft en leent opbrengstgenererende NFT’s aan spelers in Zuidoost-Azië. Het heeft tot nu toe geïnvesteerd in meer dan 60 games, met games als Axie Infinity, Wasted Lands, Wonder Heroes, Space Wars, Thetan Arena, Star Sharks, Karmaverse, Mecha Morphing, Fancy Birds en Aavegotchi die beschikbaar zijn voor de YGG SEA-gemeenschap.

Met beurzen kunnen mensen P2E-games spelen zonder dat ze vooraf iets hoeven te kopen, zoals dure NFT’s. Ze kunnen de activa lenen en het grootste deel van hun in-game inkomsten houden, door YGG SEA enkel een kleine vergoeding te betalen.

Bijna 180.000 gildeleden hebben badges gemint

Meer dan 173.000 enthousiaste gildeleden hebben al een badge gemint, wachtend op het ontvangen van een beurs. Het gilde neemt “scholieren” aan boord na een interview.

Tot de voordelen van het beursprogramma behoren:

  • Training en mentorschap
  • Gratis toegang tot meerdere P2E-games
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan gemeenschapsvorming
  • Leidinggevende rollen op zich nemen

Afgestemd op lokale marktuitdagingen

YGG SEA pakt de onboarding-uitdagingen in elke lokale markt aan, om de toegankelijkheid van games te vergroten en het verdienpotentieel van scholieren  te maximaliseren. Het zorgt ervoor dat gamers toegang krijgen tot taalspecifiek onderwijs, inhoud en ondersteuning.

Het bericht YGG SEA verwelkomt 10.000 scholieren in een half jaar tijd verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*