Crypto-Prijzen.nl

YGG SEA geeft 10,000 studiebeurzen uit slechts zes maanden na lancering

YGG SEA geeft 10,000 studiebeurzen uit slechts zes maanden na lancering

De sub-gedecentraliseerde autonome organisatie (subDAO) Yield Guild Games Southeast Asia (YGG SEA) van de in de Filipijnen gevestigde blockchain gaming startup Yield Guild Games (YGG), heeft aangekondigd dat het tot nu toe 10.000 beurzen heeft uitgegeven in slechts zes maanden sinds de lancering.

Het merendeel van de beurzen is toegekend tussen november 2021 en april van dit jaar. In november 2021 had YGG SEA slechts 1.000 beurzen in vergelijking met de huidige 10.000 beurzen nu.

De YGG SEA heeft een enorme groei doorgemaakt om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Zelfs met het grote aantal geleerden dat een beurs heeft ontvangen, staan er nog steeds een groot aantal mensen in de rij om een kans te maken om mee te doen.

YGG SEA is momenteel zeer sterk aanwezig in Zuidoost-Azië, waaronder Indonesië, Vietnam, Thailand en Maleisië.

In een reactie zei YGG SEA mede-oprichter en Indonesia Country Manager Irene Umar:

“We bouwen aan een community en verdienen door games te spelen is nog maar het begin. We zijn hier om echte impact te creëren in het leven van mensen – niet alleen financieel, maar ook sociaal en persoonlijk. We zijn hier om kansen voor iedereen te openen en we zouden dit kunnen doen omdat, in het YGG SEA-ecosysteem, iedereen dezelfde gelijke kansen heeft!”

YGG SEA-beurs

YGG ontvangt opbrengstgenererende NFT’s van verschillende play-to-earn spellen en leent deze vervolgens uit aan spelers uit Zuidoost-Azië. Op dit moment heeft YGG SEA geïnvesteerd in meer dan 60 P2E-games. De spellen omvatten Wasted Lands, Axie Infinity, Thetan Arena, Wonder Heroes, Star Sharks, Karmaverse, Space Wars, Mecha Morphing, Fancy Birds en Aavegotchi.

De YGG SEA-beurs is een manier om P2E-spelers in staat te stellen games te spelen zonder dure NFT’s te hoeven kopen of vooraf te hoeven betalen. In plaats van NFT’s te kopen, kunnen begunstigden van YGG SEA-beurzen game-activa gebruiken die YGG SEA bezit en op hun beurt slechts een klein bedrag betalen.

Om deel te nemen aan de YGG SEA-beurs, moeten spelers lid worden van het Discord-kanaal van de gilde, een aanmeldingsformulier invullen en vervolgens een badge minten via de officiële website van YGG SEA. Zodra een speler een YGG SEA-badge heeft gemint, komt hij in aanmerking voor een interview om te worden toegelaten tot de beurs.

Er zijn meer dan 173.000 gildeleden die momenteel de YGG SEA-badge hebben, in afwachting van het interview voor de beurs.

De YGG SEA-beurs biedt naast andere voordelen training, mentorschap, gratis toegang tot meerdere P2E-games en de mogelijkheid om deel te nemen aan community building rollen.

Het bericht YGG SEA geeft 10,000 studiebeurzen uit slechts zes maanden na lancering verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*