Crypto-Prijzen.nl

Yeti Finance integreert Chainlink op Avalanche Mainnet

Yeti Finance integreert Chainlink op Avalanche Mainnet

Yeti Finance, een innovatief gedecentraliseerd leenprotocol met een totale waarde van meer dan $ 850 miljoen (TVL), heeft Chainlink Price Feeds ( LINK/USD ) op Avalanche Mainnet ( AVAX/USD ) geïntegreerd, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Het protocol heeft toegang tot hoogwaardige, fraudestendige prijsfeeds door integratie van het toonaangevende gedecentraliseerde Oracle-netwerk, waardoor de protocolsolvabiliteit wordt gegarandeerd. Dit is mogelijk omdat de onderpandwaarde van kredietnemers nu nauwkeurig kan worden berekend.

Gebruikers kunnen tot 21x lenen tegen LP token portfolio’s

Met Yeti Finance kunnen gebruikers tot 21x lenen tegen hun portfolio van LP tokens en opbrengstdragende stablecoins voor 0% rente. Yeti Finance kan namens gebruikers automatisch yield-beloningen samenstellen voor een maximale opbrengst. Leners op Yeti Finance gebruiken YUSD, een volledig gedecentraliseerde, hard-pegged stablecoin die een onderpandratio van 110% vereist.

Na verschillende Oracle-oplossingen te hebben bekeken, integreerde Yeti Finance Chainlink Price Feeds omdat ze een groot aantal essentiële functies bieden, zoals:

Hoogwaardige gegevens – Chainlink Price Feeds brongegevens van talrijke premium gegevens aggregators, wat leidt tot prijsgegevens die zijn verzameld van honderden exchanges op basis van volume, en ontdaan van uitschieters en wash trading. Het gegevens aggregatiemodel van Chainlink genereert nauwkeurigere wereldwijde marktprijzen die inherent bestand zijn tegen onnauwkeurigheden of manipulatie van een enkele of kleine reeks exchanges.

Beveiligde node-operators – Chainlink Price Feeds worden beveiligd door onafhankelijke, op beveiliging beoordeelde en Sybil resistente oracle nodes die worden beheerd door toonaangevende blockchain DevOps teams, gegevensproviders en traditionele ondernemingen. Chainlink nodes hebben een sterke staat van dienst op het gebied van betrouwbaarheid, zelfs tijdens hoge gas fees en uitval van de infrastructuur.

Gedecentraliseerd netwerk – Chainlink Price Feeds zijn gedecentraliseerd op het niveau van de databron, de oracle node en het oracle netwerk waardoor een sterke beveiliging wordt gegenereerd tegen downtime en sabotage door de gegevensprovider of het oracle netwerk.

Reputatiesysteem – Chainlink biedt een robuust reputatie kader en een reeks on-chain monitoringtools waarmee gebruikers onafhankelijk de historische en realtime prestaties van node operators en oracle netwerken kunnen verifiëren.

RoboYEti heeft een verklaring afgelegd:

Het is erg moeilijk voor on-chain leenplatforms om veilig te functioneren zonder Chainlink Price Feeds. Door de toonaangevende bron van gedecentraliseerde prijsgegevens te integreren, vertelt Yeti Finance gebruikers dat het protocol genoegen neemt met niets minder dan de beste infrastructuur in het ecosysteem.

Het bericht Yeti Finance integreert Chainlink op Avalanche Mainnet verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*