Crypto-Prijzen.nl

XY Oracle (XYO) prijsanalyse nadat het een recordhoogte bereikte

XY Oracle (XYO) prijsanalyse nadat het een recordhoogte bereikte

XY Oracle XYO/USD is in minder dan vierentwintig uur omhooggeschoten van $ 0,046 naar $ 0,081, en de huidige prijs staat op $ 0,062. Er zijn al veel projecten op het XY Oracle netwerk en met meer dan 3 miljoen nodes is het wereldwijd een van de grootste blockchain netwerken geworden.

Verzamelt en valideert geospatiale gegevens

XY Oracle is een netwerk van apparaten dat anoniem geospatiale gegevens of gegevens met een geografische component verzamelt en valideert. Deze gegevensvalidatie is het belangrijkste onderdeel van dit project dat echte problemen oplost, of ze nu 3 of 3.000.000 mensen treffen.

Het is belangrijk om te vermelden dat alle gegevens die XY Oracle verzamelt en valideert, verbonden moeten zijn met een specifieke locatie. XY Oracle werkt op open source code en de telefoon of tablet van elke gebruiker kan een knooppunt van dit netwerk worden.

De technologie die het XY Oracle netwerk aandrijft, is gecreëerd en uitgebreid door het XY Labs team met als doel het begrip van de enorme voordelen van een schaalbaar, gestimuleerd locatiegegevensprotocol te vergroten.

Met meer dan 3 miljoen nodes is XY Oracle een van de grootste blockchain netwerken ter wereld geworden, en volgens het team dat achter dit project staat, heeft het alleen nog maar ruimte om te groeien. Het team van XY Oracle voegde toe:

XY Oracle Network is nu meer dan groot genoeg, sterk genoeg en actief genoeg om ongelooflijk waardevolle gegevens te verstrekken aan grote, zakelijke derden. We boeken vooruitgang om ervoor te zorgen dat de orakelgegevens die de netwerkgebruikers verstrekken, optimaal worden benut.

Veel projecten werken al samen met XY Oracle, en de meest populaire zijn Microsoft, Chainlink, Harmony, Rivetz, Hydrogen, Deon Digital en Mobi.

XYO is de native cryptocurrency van de XY Oracle, die wordt gebruikt om slimme contractovereenkomsten op het netwerk te berekenen.

XYO is sinds begin november 2021 geëxplodeerd en deze cryptocurrency blijft in de focus van handelaren. Het dagelijkse volume van XYO blijft hoog, maar de huidige prijsstijging heeft een minder fundamentele achtergrond.

XYO heeft een nieuw record bereikt

XYO was deze vrijdag een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency heeft een nieuw record bereikt van $ 0,081.

Bron: tradingview.com

XYO handelt momenteel boven het ondersteuningsniveau van $ 0,050, maar het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs eronder daalt.

Het volgende koersdoel zou $ 0,040 of zelfs lager kunnen zijn; toch, als de prijs weer boven $ 0,070 springt, hebben we de open weg naar $ 0,080.

Samenvatting

XY Oracle is een netwerk van apparaten dat anoniem geospatiale gegevens of gegevens met een geografische component verzamelt en valideert. XYO was deze vrijdag een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency heeft een nieuw record bereikt van $ 0,081.

The post XY Oracle (XYO) prijsanalyse nadat het een recordhoogte bereikte appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*