Crypto-Prijzen.nl

XRP klaar voor een herstel naar $1 te midden van een grote ontwikkeling in SEC zaak

XRP klaar voor een herstel naar $1 te midden van een grote ontwikkeling in SEC zaak

De prijs van XRP/USD is klaar voor een krachtig herstel. Hoewel de marktonzekerheid er nog steeds is, zou het token een bullish vlag kunnen creëren, aangezien de markt gretig wacht op een belangrijke ontwikkeling in het geval van Ripple met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

XRP kijkt naar $1

Momenteel bevindt XRP zich in een neerwaartse trend. Als de prijs onder druk blijft staan van de afnemende marktondersteuning, zal het token het lagere ondersteuningsniveau testen op $ 0,756. Op het moment van schrijven stond de prijs van XRP op $ 0,791.

Gedurende de afgelopen 24 uur varieerden de prijzen van XRP tussen $ 0,76 en $ 0,82, wat wijst op een stijging van de volatiliteit. De huidige prijs laat zien dat kopers instapten toen de ondersteuning bijna werd getest vanwege de speculatie van een opwaartse trend.

Als XRP een opleving kan maken, ligt het volgende weerstandsniveau op $ 0,836. De prijsbeweging laat zien dat kopers binnenkwamen op het niveau van $ 0,76, en als ze zich blijven ophopen, zal de andere grote hindernis van $ 0,86 worden doorbroken. Dit zou XRP kunnen stimuleren voor een herstel richting $ 0,91. Marktmakers zullen op dit niveau binnenkomen en XRP zou richting $1 kunnen gaan. Als het $ 1 raakt, heeft XRP een prijswinst van 35% behaald.

Als er geen steun is van kopers en de markt, zal XRP dalen richting $ 0,67. Zo’n dip zou een bearish vlag kunnen signaleren, en een verhoogde verkoopdruk zal de prijzen richting $ 0,54 duwen.

Ontwikkelingen in het geval van Ripple met SEC

De prijsbeweging van XRP zal worden bepaald door twee memo’s in de SEC vs Ripple rechtszaak te ontsluiten. De rechter stelde 17 februari 2022 vast als deadline voor het ontsluiten van deze memo’s, en de cryptogemeenschap wacht met spanning af wat erin staat.

Volgens de SEC zullen de memo’s aantonen dat de voorzitter van Ripple, Chris Larsen, wist dat XRP kon worden geclassificeerd als een beveiliging volgens de marktvoorschriften. Dit zou een grote klap kunnen betekenen voor de prijs van Ripple en XRP.

Aan de andere kant hebben Ripple en Larsen gezegd dat de SEC niet eerlijk is over de inhoud van de memo. Volgens Ripple zullen de memo’s bewijzen dat zijn advocaten tot de conclusie waren gekomen dat XRP een token was en geen beveiliging.

La notizia XRP klaar voor een herstel naar $1 te midden van een grote ontwikkeling in SEC zaak era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*