Crypto-Prijzen.nl

XRP bootst de markt na en vormt een sterke bearish trend

XRP bootst de markt na en vormt een sterke bearish trend

De markt voor cryptocurrency roept de afgelopen weken gemengde reacties op. Cryptocurrencies hebben geprobeerd nieuwe hoogtepunten te bereiken, maar kort daarna kwamen de bears op gang.

XRP geeft toe aan de prijsbeweging in de bredere cryptocurrency markt. XRP/USD is de afgelopen 24 uur met 1,8% gestegen en wordt op het moment van schrijven op $ 0,751 verhandeld.

XRP bevindt zich in een bearish toestand

De prijs van XRP vertoont momenteel tekenen van een sterk herstel. Hoewel er de afgelopen 24 uur een lichte opwaartse trend is waargenomen, zijn de bears nog steeds in het spel. De prijs van XRP heeft een bullish herstel geplaagd, maar dit was niet elke keer succesvol.

De prijs van XRP vertoont momenteel een bearish prijsactie. Het token is dicht bij het bevestigen van een bearish vlag die eventuele bullish winsten van de afgelopen 24 uur zou kunnen uitroeien. De prijs van XRP bevindt zich momenteel in een gevarenzone als deze niet voorbij hogere niveaus komt.

Momenteel probeert de prijs van XRP de $ 0,75 te overschrijden. Als het er niet in slaagt om niveaus boven $ 0,755 te handhaven, kan het in de richting van een bearish zone zakken. Dit zou de prijzen naar beneden kunnen laten zakken, en ze zouden het doel dicht bij de $ 0,50 en $ 0,55 testen.

Bulls kunnen in het spel komen

Hoewel de algemene trend bearish is, is er een sterk argument dat bulls het over kunnen nemen en XRP naar nieuwe hoogtepunten kunnen leiden. Als bulls echter een bearish trend voor de korte termijn ongeldig willen maken, moet de prijs van XRP sluiten boven $ 0,79. Momenteel zijn de koop- en marktondersteuning zwak en het bereiken van deze niveaus zou kunnen mislukken, althans voor de korte termijn.

Als er voldoende steun is om de winst van XRP voort te stuwen, kunnen bulls naar $ 0,855 schieten en bevestigen dat de prijs de bearish druk heeft overwonnen. Er is veel behoefte aan XRP om grote neerwaartse trends te voorkomen, omdat dit de bears zou kunnen verdedigen.

Als de prijs van XRP voorbij $ 0,855 komt, kan het token de volgende grote weerstandsniveaus op $ 1 testen. Op dit punt zullen bulls sterk genoeg zijn om de prijzen naar hogere niveaus te duwen.

Het bericht XRP bootst de markt na en vormt een sterke bearish trend verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*