Crypto-Prijzen.nl

XMR bereikt consensus voor de hard fork van juli, kan dit leiden tot een waardestijging?

XMR bereikt consensus voor de hard fork van juli, kan dit leiden tot een waardestijging?

Monero's CLI binary files' hash compromised

Monero XMR/USD is een gedecentraliseerd, privacyverhogend blockchain netwerk.

Het belangrijkste doel van dit blockchain netwerk is om transactiedetails, zoals het bedrag van elke transactie, anoniem te maken door de adressen die door de deelnemers worden gebruikt te verbergen.

De hard fork van juli als katalysator voor groei

Op 3 maart 2022 hebben we besproken hoe PrimeXBT Monero heeft opgenomen.

Het Monero netwerk heeft een gemeenschapsconsensus aangenomen, om een mainnet hard fork te starten, deze zal plaatsvinden op een blokhoogte van 2.668.888, op de specifieke datum 16 juli 2022.

Dit zal betekenen dat de hard fork in gang wordt gezet, inclusief upgrades, zoals het vergroten van chain’s ring size van 11 naar 16, evenals het toevoegen van view tags aan outputs om de scantijd van de wallets te verkleinen naast de introductie van bulletproofs en het implementeren van wijzigingen in de fees.

Moet je Monero (XMR) kopen?

Op 19 april 2022 had Monero (XMR) een waarde van $ 259,25.

Om ons een beter beeld te geven van wat voor waarde dit is voor de XMR token, zullen we het hoogste punt van waarde ooit overschrijden, naast de prestaties die het token liet zien in de loop van de vorige maand .

Wanneer we de hoogste waarde aller tijden van Monero (XMR) bekijken, had de token zijn ATH van $ 542,33 op 9 januari 2018. Hier kunnen we zien dat het token bij zijn ATH $ 283,08 hoger in waarde was of met 109% .

Als we echter kijken naar de prestaties van de token in de afgelopen maand, had Monero (XMR) zijn laagste waarde op 7 maart met $ 154,95.

Het hoogste punt van waarde was echter op 29 maart, toen de token een waarde van $ 224,38 bereikte. Dit geeft ons een indicatie dat de XMR token in waarde is gestegen met $ 69,43 of met 44%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat XMR eind april $ 300 zal bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.

Het bericht XMR bereikt consensus voor de hard fork van juli, kan dit leiden tot een waardestijging? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*