Crypto-Prijzen.nl

XM Studios haalt S$4,5 miljoen op in een tokenized aanbod

XM Studios haalt S$4,5 miljoen op in een tokenized aanbod

De deal biedt exposure aan het snelgroeiende bedrijf XM Studios, dat handgemaakte premium verzamelobjecten maakt voor wereldwijde merken zoals Marvel, DC Comics en Hasbro. Prijzen voor standbeelden zoals Batman of Captain America variëren van minder dan S$ 1.000 tot wel S$ 6.000 per stuk. In 2020 zijn de inkomsten van XM meer dan verdubbeld tot S$ 16,9 miljoen op een nettowinst van meer dan S$ 4,2 miljoen. Heliconia is een onafhankelijk beheerde, volledige dochteronderneming van Temasek Holdings.

ADDX haalt S$ 4,5 miljoen op in 1,75x overtekend aanbod

ADDX slaagde erin om $ 4,5 miljoen op te halen in een aanbod dat 1,75 keer werd overtekend. Heliconia, eigendom van Temasek, investeerde S$ 1 miljoen. Geaccrediteerde investeerders namen onder dezelfde voorwaarden deel. ADDX was in staat om de minimale investering voor geaccrediteerde beleggers te verlagen van S$ 1 miljoen naar S$ 10,000 dankzij de efficiëntie van digitale effecten. De deal komt na een aparte strategische investering door Heliconia vorige week in XM Studios.

Volledig aanbod tokenized op ADDX platform

Het volledige aanbod werd tokenized op het ADDX platform zonder parallelle niet-digitale uitgifte om te profiteren van de voordelen van digitale effecten. De dealwaarde werd verhoogd van S$ 3 miljoen naar S$ 4,5 miljoen vanwege de grote vraag van investeerders tijdens de inschrijvingsfase. Het opgehaalde kapitaal zal worden gebruikt om nieuwe licenties voor intellectueel eigendom te verwerven, om de premium mass collectibles activiteiten van XM Studios uit te breiden en voor algemene werkkapitaaldoeleinden.

Het tokenised aanbod omvat omwisselbare biljetten, die houders kunnen inwisselen voor aandelen in XM Studios. Onder specifieke liquiditeitsvoorwaarden zal dit mogelijk zijn tegen een forse korting.

Ben Ang, Chief Executive Officer van XM Studios, zei:

“XM Studios is van een bescheiden winkel in het Bras Basah Complex in Singapore uitgegroeid tot een wereldwijd merk. We hadden dit niet kunnen doen zonder de consistente steun van onze fans en verzamelaars in het afgelopen decennium. De fondsenwerving op ADDX was bedoeld om fractionele toegang mogelijk te maken tegen een minimale investering van slechts S$ 10.000, omdat we oude XM Studios fans de kans wilden geven om deel te nemen aan de groei van het bedrijf. Het nieuwe kapitaal stelt XM Studios ook in staat om kansen te grijpen in de volgende fase van onze expansie – in nieuwe markten en nieuwe segmenten zoals premium massaverzamelobjecten, waardoor fans hun favoriete verzamelobjecten kunnen kopen tegen een meer betaalbare prijsklasse.”

The post XM Studios haalt S$4,5 miljoen op in een tokenized aanbod appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*