Crypto-Prijzen.nl

XDEFI Wallet lanceert utility token, houders kunnen tokens verdienen, inzetten en vergoedingen claimen

XDEFI Wallet lanceert utility token, houders kunnen tokens verdienen, inzetten en vergoedingen claimen

De nieuwe utility token van XDEFI Wallet, $XDEFI, is ontworpen door Delphi Digital, achter $AXS, $YGG en $PERP. Het te lanceren token zal het bredere XDEFI Wallet ecosysteem aandrijven, inclusief het financieren van veelbelovende nieuwe NFT en DeFi projecten, zo vernam Invezz uit een persbericht.

$1 miljoen van IDO geïnvesteerd in de ontwikkeling van xchain.js

$XDEFI houders kunnen verdienen door meer te leren over DeFi- en DeFi-tools, hun tokens in te zetten, deel te nemen aan bestuurssystemen en vergoedingen te claimen. Bovendien zal de som van $ 1 miljoen van de initiële DEX aanbieding (IDO) worden toegekend om de groei van xchain.js te ontwikkelen.

XDEFI Wallet CEO Émile Dubié zei:

We zijn verheugd om het $XDEFI token aan te kondigen. $XDEFI vormt de kern van het XDEFI Wallet ecosysteem en creëert een langetermijnincentive voor de gemeenschap om rond de portemonnee te bouwen. We zullen het token ook gebruiken om een educatief kader rond DeFi en NFT’s te creëren om de kennis over Web3 te verbeteren en een bredere acceptatie aan te moedigen.

IDO gepland voor begin november

$XDEFI, een ERC-20 utility token, wordt begin volgende maand gedistribueerd in een IDO op SushiSwap’s (SUSHI/USD) launchpad MISO. MISO is gebaseerd op open source en is gemaakt om het proces van het lanceren van een nieuw project op SushiSwap te vergemakkelijken.

Innovatieve Ape Mode garandeert hoge snelheid

XDEFI Wallet is een browserportemonnee die zeer hoge transactiesnelheden mogelijk maakt. De belangrijkste reden is de nieuwe “Ape Mode” functie, die garandeert dat elke transactie het volgende blok tot 99% binnengaat. XDEFI Wallet biedt native integraties op een aantal EVM netwerken, waaronder Terra (LUNA/USD) en Ethereum (ETH/USD).

XDEFI Wallet functies

De portemonnee biedt ook een “Koop Crypto” optie, waardoor gebruikers hun fiat in DeFi kunnen brengen via de app evenals automatische NFT detectie en een weergaveraster dat u kunt aanpassen.

Het heeft onlangs $ 6 miljoen opgehaald bij een groot aantal toonaangevende investeerders zoals Alameda, CoinGecko, Mechanism Capital, Sino Global Capital, DeFiance Capital, Morningstar Ventures en Animoca Brands, evenals voorstanders van DeFi zoals Mark Zeller en Darren Lau.

The post XDEFI Wallet lanceert utility token, houders kunnen tokens verdienen, inzetten en vergoedingen claimen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*