Crypto-Prijzen.nl

XDEFI Wallet kondigt liquiditeitsprogramma aan op Pylon

XDEFI Wallet kondigt liquiditeitsprogramma aan op Pylon

XDEFI Wallet, een snelle, schaalbare browserportemonnee, kondigde een integratie aan met Terra (LUNA/USD), vernam Invezz uit een persbericht. Door TVL is Terra het vierde grootste blockchain ecosysteem. De integratie is nu live voor alle XDEFI Wallet gebruikers.

Émile Dubié, CEO en medeoprichter van XDEFI Wallet, zei:

Ik geloof dat UST een uniek doel dient als een gedecentraliseerde stablecoin en een belangrijk onderdeel van het crypto ecosysteem zal worden. De killer app van Terra is de toegankelijke en UX gerichte omgeving die geschikt is voor bredere Web3 adoptie. Het is echt spannend om te zien hoe Terra zich heeft ontwikkeld als Layer 1 en om projecten rond UST te zien bloeien.

LUNA absorbeert de volatiliteit van Terra stablecoin

Terra biedt een reeks algoritmische fiat-gekoppelde stablecoins. Het native token van het programmeerbare Layer 1 blockchain protocol absorbeert de volatiliteit van stabiele munten op korte termijn. Terra heeft meer dan $ 8,6 miljard aan TVL, terwijl LUNA eerder dit jaar $ 18 miljard bereikte. In de komende 1-2 maanden staan meer dan 60 projecten klaar om op Terra gelanceerd te worden, en begin volgend jaar zullen er nog eens 100 bijkomen.

Do Kwon, CEO en medeoprichter van Terra, zei:

We zijn verheugd XDEFI te verwelkomen als een niet-bewarende portemonnee die het Terra ecosysteem ondersteunt. XDEFI integreert Terra biedt LUNAtics een van de snelste en meest gebruiksvriendelijke multi-chain wallets in de industrie, inclusief een aanpasbaar NFT scherm dat binnenkort Terra’s bloeiende NFT markt zal bevatten.

XDEFI Wallet ondersteunt ook Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD), Polygon (MATIC/USD) en verschillende andere blockchains.

XDEFI gaat liquiditeitsprogramma opzetten op Pylon Protocol

XDEFI Wallet zal ook een liquiditeitsprogramma opzetten in het kader van de Terra integratie op Pylon, een reeks DeFi spaar- en betalingsproducten die worden ondersteund door gebruikersdeposito’s die voortbouwen op Terra’s Anchor Protocol en andere opbrengstgenererende protocollen.

Woojin Lim, medeoprichter van Pylon Protocol, zei:

Ons protocol is verheugd om samen te werken met XDEFI Wallet om Pylon Pools te openen op Pylon Gateway, Terra’s belangrijkste lanceerplatform, en om op rendement gebaseerde depositocontractpools te introduceren. We kijken ernaar uit om samen te werken aan de groei van Terra’s ecosysteem.

De helft van het geld dat via Pylon wordt opgehaald, zal worden geïnvesteerd in Terra ecosysteemprojecten in een vroeg stadium. De gemeenschap zal stemmen over de toewijzing van middelen.

The post XDEFI Wallet kondigt liquiditeitsprogramma aan op Pylon appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*