Crypto-Prijzen.nl

XDEFI Wallet kondigt een financieringsronde van $6 miljoen aan

XDEFI Wallet kondigt een financieringsronde van $6 miljoen aan

Volgende generatie browserportemonnee XDEFI Wallet heeft $ 6 miljoen aan financiering binnengehaald in een ronde geleid door Mechanism Capital met deelname van CoinGecko, Animoca Brands, DeFiance Capital, Alameda Research, Morningstar Ventures en top DeFi-gebruikers zoals Mariano Conti en Darren Lau (The Daily Ape).

XDEFI Wallet CEO Emile Dubié stelt:

In DeFi en NFT’s is snelheid alfa. Hoe sneller u in een munt kunt komen, hoe sneller u over ketens kunt bewegen, hoe sneller u een transactie kunt ondertekenen – deze dingen bepalen uw vermogen om een kans te grijpen of niet. XDEFI Wallet is gebouwd om DeFi gebruikers een snelheidsvoordeel te geven.

Mechanism Capital General Partner Andrew Kang merkte op:

Het cryptolandschap is het afgelopen jaar enorm veranderd door de explosie van DeFi-, NFT’s en Multichain-ecosystemen. We zijn verheugd om het XDEFI team te steunen, dat een prachtig product heeft gebouwd waarmee gebruikers ten volle kunnen profiteren van de echte Web3 ervaring.

De hegemonie van MetaMask uitdagen

MetaMask, dat zich richt op ketens die compatibel zijn met Ethereum (ETH/USD), domineert momenteel de ruimte in de browserportemonnee. Alternatieve browserportefeuilles zoals Phantom en Terra Station zijn ontworpen om een specifieke Blockchain te ondersteunen. Als gevolg hiervan moeten DeFi gebruikers meerdere portefeuilles downloaden om te communiceren met verschillende ecosystemen. Dit vertraagt ze en brengt veiligheidsrisico’s met zich mee.

De Chrome extensie van XDEFI Wallet is ontworpen om de snelst mogelijke ervaring voor NFT’s en DeFi te leveren. In tegenstelling tot andere wallets, bereikt het dit door eigen gasprijsalgoritmen om ervoor te zorgen dat gebruikers nooit een blok missen, native integraties met negen blockchains en door automatisch nieuwe tokencontracten toe te voegen aan de wallets van gebruikers. Onlangs voltooide het project een bètaversie die alleen op uitnodiging beschikbaar was met meer dan 20.000 gebruikers. Begin oktober wordt het voor het publiek vrijgegeven.

Fondsen gebruikt om Terra en Solana integraties te lanceren

XDEFI Wallet zal het geld van de financieringsronde gebruiken om de bestaande integraties met THORChain (RUNE/USD) en Ethereum te verdiepen en eigen integraties met Terra (LUNA/USD) en Solana (SOL/USD) te lanceren. Het langetermijndoel van het team is om een reeks producten te creëren die verschillende blockchain ecosystemen met elkaar verbinden in een poging om de beste DeFi en NFT mogelijkheden toegankelijk te maken voor gebruikers.

The post XDEFI Wallet kondigt een financieringsronde van $6 miljoen aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*