Crypto-Prijzen.nl

Wyre sluit zich aan bij het Visa FinTech Fast Track programma

Wyre sluit zich aan bij het Visa FinTech Fast Track programma

Wyre, een in San Francisco gevestigd fiat-to-crypto- en betalingsinfrastructuurbedrijf, heeft zich aangesloten bij het Visa FinTech Fast Track programma, dat innovatieve betalingsoplossingen wil creëren door strategische partnerschappen met FinTech bedrijven aan te gaan. Dit partnerschap biedt het ongeëvenaarde toegang tot Visa technologie en bronnen. Door deze toegang gelooft Wyre dat het in staat zal zijn om de volgende generatie FinTech innovaties te bouwen.

Volgens het persbericht zal deze ontwikkeling de gebruikers van Wyre ook meer functionaliteit bieden, waardoor ze via twee nieuwe afritten naadloos geld van crypto naar fiat kunnen overboeken. Wyre’s push-to-debit programma biedt onmiddellijke crypto uitbetalingen aan de bankrekeningen van zijn gebruikers via hun Visa betaalpassen. Bovendien stelt het Wyre kaartuitgifte initiatief gebruikers in staat om het geld op hun Wyre accounts in realtime om te zetten en uit te geven via nieuw uitgegeven Visa betaalpassen.

In een reactie op deze ontwikkeling zei Visa’s hoofd van Crypto, Cuy Sheffield, dat Visa een brug wil slaan tussen de cryptowereld en zijn wereldwijde netwerk van 70 miljoen handelaren. Hij voegde eraan toe dat Visa zeer verheugd is om met Wyre samen te werken om het de gebruikers van het platform gemakkelijker te maken om hun crypto activa uit te geven in elke winkel die Visa kaarten ondersteunt.

Streven om crypto mainstream te maken

De CEO van Wyre, Ioannis Giannaros, die zich bij Visa voegt, zal het bedrijf helpen zijn missie te versterken om crypto naar de massa te brengen. Hij voegde eraan toe dat deze samenwerking het voor zijn gebruikers gemakkelijk zou maken om hun crypto saldo uit te geven.

Giannaros merkte verder op,

Wyre heeft altijd een enorme nadruk gelegd op beveiliging en we zijn verheugd dat we een directe relatie met Visa hebben en dat we van hen ondersteuning en middelen krijgen naarmate we schalen.

Als onderdeel van zijn doel om crypto mainstream te maken, lanceerde Wyre de afgelopen week een Savings API. Volgens het bedrijf zou deze API zijn partners in staat stellen hun gebruikers een crypto spaarrekening aan te bieden door een nieuwe spaar sub-wallet te creëren. Het bedrijf hoopt dat legacy bedrijven van dit aanbod zullen profiteren om meer mensen kennis te laten maken met crypto.

Wyre legde uit waarom het een Saving API lanceerde en zei dat het gelooft dat er een toestroom van nieuwe gebruikers en speculanten zal zijn wanneer de cryptomarkt weer aantrekt. Om ervoor te zorgen dat de speculanten een reden hebben om te blijven, is het van plan om rekeninghouders rentetarieven te bieden tussen 2,431% en 5,788% voor alleen HODLing crypto.

The post Wyre sluit zich aan bij het Visa FinTech Fast Track programma appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*