Crypto-Prijzen.nl

Wrapped XRP op ETH blockchain tegen het einde van het jaar

Wrapped XRP op ETH blockchain tegen het einde van het jaar

Wrapped.com heeft onlangs aangekondigd dat Wrapped XRP (XRP/USD) voor het einde van dit jaar op de Ethereum (ETH/USD) blockchain zal verschijnen. Hoe zal dit de prijs van Ripple beïnvloeden? Kunnen we nog een bull run verwachten?

1:1 ondersteuning door Ripple, nieuwe DeFi privileges voor tokenhouders

Wrapped XRP wordt 1:1 ondersteund door XRP. Bewaringsdiensten worden geleverd door HEX Trust. Ingepakte tokens bieden tokenhouders nieuwe DeFi privileges. Het zijn crypto activa die worden gehost op een blockchain die verschilt van hun oorspronkelijke netwerk.

Het bekendste verpakte token is Wrapped Bitcoin (WBTC/USD), wat het mogelijk maakt om Bitcoin (BTC/USD) te verhandelen op DEX’s zoals het wordt gehost op de Ethereum blockchain.

Uitbraak boven verwachte weerstandsniveaus

Volgens Credible Crypto zal de prijs van Ripple in de zeer nabije toekomst exploderen boven significante weerstandsniveaus. De analisten vinden dat de huidige prijsstructuur van Ripple vergelijkbaar is met die van TRAC (OriginTrail), een snelgroeiend protocol voor het delen van tokens en gegevens. Na de beursgang won TRAC meer dan 200%. Ripple zal naar verwachting zijn hoogste punt ooit overtreffen en boven $ 3,4 uitkomen.

Hieronder vindt u een snel overzicht van prijsvoorspellingen en hoe de aankondiging XRP zal beïnvloeden.

Wekelijks tijdsbestek

RSI markeert hogere waarden boven het 25 niveau op het maandelijkse tijdsbestek, een trend die wordt bevestigd door oversold niveaus op het wekelijkse tijdsbestek. Oversold ondersteuning op 21 juni werd bevestigd door verborgen bullish divergentie, waardoor Ripple/USDT weer in een opleving kwam.

Er was steun voor de beartrap kandelaarvorming boven $ 0,78. Ripple vindt nieuwe ondersteuning die verder gaat dan significante weerstandsniveaus. Analisten verwachten een uitbraak van ondersteuning bij $ 1,42.

Dagelijks tijdsbestek

Ripple/USDT bereikte een nieuwe piek na een reeks schijnbaar tegenstrijdige divergentiepatronen, zowel bearish als bullish. Om ervoor te zorgen dat Ripple naar de $ 2,00 ronde getalweerstand gaat, zal het bullish momentum de XRP/USDT wisselkoers boven de significante weerstand op 1,42 moeten brengen.

Vanuit investeringsperspectief lijkt de XRP dichter bij het voltooien van een bullish uitbraak van een dalende kanaalformatie op de intradag grafiek. Ripple stuiterde vorige week van de belangrijkste ondersteuning op ongeveer $ 0,94.

The post Wrapped XRP op ETH blockchain tegen het einde van het jaar appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*