Crypto-Prijzen.nl

Wordt het Metacade token (MCADE) net zo succesvol als Avalanche (AVAX)?

Wordt het Metacade token (MCADE) net zo succesvol als Avalanche (AVAX)?

Er zijn maar weinig tokens die zo snel succes hebben gehad als Avalanche sinds de lancering in 2020. Het is een van de populairste Ethereum-concurrenten op de huidige markt en levert sommige slimme investeerders bijna 50x hun initiële investering op. Nu zien speculanten een vergelijkbaar potentieel voor een nieuw project genaamd Metacade.

Vandaag duiken we in beide platforms en bespreken of Metacade net zo succesvol kan worden als Avalanche.

Wat is Avalanche (AVAX)?

Avalanche is een Ethereum-rivaal die prioriteit geeft aan transactiesnelheden, lage kosten en ecologische duurzaamheid. Het is een van de vele smart contract platforms waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde apps (dApps), gedecentraliseerde financiën (DeFi), non-fungible tokens (NFT’s) en meer kunnen bouwen. De AVAX-coin wordt gebruikt om transactiekosten te betalen en deel te nemen aan stemmingen over het bestuur van het platform. Bovendien kunnen houders van AVAX hun tokens vergrendelen en beloningen ontvangen voor het valideren van transacties op het netwerk in een proces dat bekend staat als staking.

Avalanche onderscheidt zich met snelle transactietijden en een uniek mechanisme voor token-burning. Ze beweren dat het 4.500 transacties per seconde (TPS) kan verwerken, vergeleken met de 15 van Ethereum. Met de lancering van zijn versie 2.0 zal Ethereum dit naar verwachting inhalen – in de toekomst zal de transactiesnelheid op ongeveer 100.000 TPS liggen.

Hoe werkt Avalanche (AVAX)?

Simpel gezegd biedt Avalanche een van de snelste transacties en finaliteitstijden (de tijd die nodig is om een transactie te verwerken en onomkeerbaar te maken) door het rimpeleffect. Wanneer een transactie wordt gestart, bemonstert een validator een willekeurige set andere validators om te controleren of de transactie legitiem is. Deze validators controleren vervolgens met andere validators en het proces herhaalt zich totdat het hele systeem een consensus bereikt dat de transactie geldig is.

Wat betreft het hierboven beschreven mechanisme voor het verbranden van tokens, worden transactiekosten verbrand en verwijderd uit de beschikbare AVAX-coinvoorraad. Dit leidt ertoe dat AVAX in de loop van de tijd schaarser wordt en in theorie drijft dat de prijs van de AVAX coin op.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade is een opkomend project dat tot doel heeft een levendige community op te bouwen op het snijvlak van alles wat Web3 en GameFi betreft. Het team achter Metacade wil dat het ’s werelds eerste community-ontwikkelde Play2Earn arcade wordt en een ruimte te creëren voor Web3-enthousiastelingen om te ontdekken, geld te verdienen en bij te dragen aan de toekomst van internet.

In plaats van door durfkapitaal gesteunde studio’s de toekomst van gaming te laten dicteren, is Metacade van plan om de macht terug te geven aan gamers. Ze lanceren functies zoals Metagrants, waarmee de community alleen de beste GameFi-titels financiert, en degene die meedoen aan het proces van feedback geven worden daarvoor beloond.

Hoe werkt Metacade (MCADE)?

In de kern is Metacade een alles-in-één platform dat zichzelf in stand wil houden. Het is waar gebruikers heen gaan om de beste Play2Earn games te ontdekken, de beste tips te leren voor het maximaliseren van hun game-inkomsten, betrokken te raken bij testen en kansen te vinden voor werk in de Web3-industrie – allemaal op hetzelfde platform.

Een belangrijk onderdeel van het ecosysteem van Metacade zal het beloningsmechanisme zijn. Net als Avalanche kunnen gebruikers hun Metacade-tokens (MCADE) inzetten in ruil voor passief inkomen. Maar gebruikers worden ook beloond voor het vinden van de beste GameFi-alfa, het schrijven van beoordelingen en het produceren van content die anderen kan helpen.

Daarnaast worden gebruikers beloond voor deelname aan het testen van Play2Earn games en voor het geven van directe, bruikbare feedback aan ontwikkelaars. Het platform zal ook inkomsten genereren via dit testproces, aangezien ontwikkelaars Metacade betalen voor toegang tot directe feedback van honderden gemotiveerde en toegewijde gebruikers.

Andere functies, zoals het Launchpad, zullen ervoor zorgen dat ontwikkelaars lanceringen financieren en hun games adverteren voor een enorme community op het platform. Voor het plaatsen van vacatures op Metacade moeten bedrijven ook een kleine vergoeding betalen, vergelijkbaar met hoe de Indeed-vacaturebank tegenwoordig werkt. Inkomsten uit advertenties, deelname aan toernooien en een betaalde arcade zullen ook geld opleveren voor de Metacade community.

Omdat het een gedecentraliseerde community is, gaan alle overtollige inkomsten terug naar de schatkist van Metacade. Er zijn plannen om Metacade een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te laten worden, wat betekent dat het platform zelfsturend wordt, terwijl het inkomsten-beloningsmodel behouden blijft. Om betalingen uit de schatkist te doen, vereisen wallets met meerdere handtekeningen dat twee of meer sleutelhouders de transactie ondertekenen om te voorkomen dat kwaadwillende actoren de fondsen van de community manipuleren.

Net als de AVAX-coin zal Metacade ook token burning introduceren als onderdeel van deze DAO, waardoor MCADE-houders kunnen bepalen met welke snelheid MCADE-tokens uit de totale voorraad worden verwijderd. Op voorwaarde dat de vraag van MCADE groeit, zou de prijs ook moeten stijgen naarmate het aanbod wegvalt.

Zal Metacade (MCADE net zo succesvol zijn als Avalanche (AVAX)?

Gezien de enorme verwachte groei van Web3, GameFi en metaverse gaming in de komende jaren, zou Metacade in de toekomst gemakkelijk de ultieme bestemming voor gamers kunnen worden.

Aangezien Avalanche te maken heeft met stevige concurrentie van Ethereum en andere copycats, is er een beperkt opwaarts potentieel voor AVAX als het zich op de lange termijn niet kan onderscheiden van de massa, wat steeds onwaarschijnlijker wordt gezien de populariteit van Ethereum en de recente fusie.

Ondertussen is Metacade een van de eerste in zijn soort en zou het gemakkelijk een massale gebruikersacceptatie kunnen zien naarmate de Web3-industrie in omvang en reikwijdte blijft groeien. Op dit moment biedt Metacade een fantastische kans binnen de web3-industrie om een vroege investeerder te zijn en te profiteren van de toekomstige groei van metaverse gaming.

Koop hier Avalanche bij eToro.

Neem hier deel aan de Metacade presale.

Het bericht Wordt het Metacade token (MCADE) net zo succesvol als Avalanche (AVAX)? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*