Crypto-Prijzen.nl

WOO Network en Chainlink werken samen om op maat gemaakte orakels te creëren

WOO Network en Chainlink werken samen om op maat gemaakte orakels te creëren

Het op onderzoek gebaseerde partnerschap brengt de hoge liquiditeitsstrategieën van WOO Network en de betrouwbare Oracle technologie van Chainlink (LINK/USD) samen om aangepaste Chainlink orakels te lanceren op basis van WOO’s marktgegevens, zo leerde Invezz uit een persbericht.

WOO kondigde op 27 oktober WOOFi aan, een nieuwe kapitaalefficiënte DEX aangedreven door institutionele hedging en market making technieken. De Swap PoC heeft sinds dit voorjaar bijna $ 4 miljard aan volume verhandeld, wat aantoont hoe effectief het algoritme voor het maken van marktbewerkingen van Synthetic Proactive Market Making (sPMM) kan zijn.

Voldoen aan de vraag naar betrouwbare marktgegevens

De DEX gebruikt de zeer gedetailleerde marktgegevens van WOO om een CeFi orderboek on-chain te repliceren. WOOFi vereist aanvullende parameters, waaronder spread, middenkoers en een liquiditeitscoëfficiënt, in tegenstelling tot andere orakels van marktgegevens die pas na een prijsafwijking een update registreren. Om ervoor te zorgen dat de DEX de swapvergoedingen van 0,1% kan handhaven, moet het orakel vaker worden bijgewerkt.

Chainlink is een natuurlijke keuze als leider in orakel decentralisatie

Zelfs in de meest volatiele marktomstandigheden zorgt de meest betrouwbare Oracle technologie voor een zeer consistente uptime. Chainlink was de natuurlijke keuze om deze op maat gemaakte oplossing op te bouwen als de onbetwiste marktleider in Oracle decentralisatie.

Chainlink ondersteunt meer dan 600 prijsfeeds over meerdere blockchains. Deze helpen om tientallen miljarden dollars aan waarde veilig te stellen voor Compound (COMP/USD), Aave (AAVE/USD) en andere toonaangevende projecten.

Het begin van een grotere visie op het LINK netwerk

Om een betrouwbare feed te garanderen, heeft Chainlink datafeeds en infrastructuur ondersteund die worden onderhouden door een gedecentraliseerd node netwerk, beheerd door professionele DevOps.

Deze gedecentraliseerde orakelnetwerken (DON’s) zijn slechts het begin van een veel grotere visie, waar meerdere DON’s tegelijk en onafhankelijk van elkaar kunnen draaien met hun eigen externe verbindingen en aangepaste ontwerppatronen.

WOO Network gebruikt Chainlink infrastructuur om zijn eigen onafhankelijke DON’s te ontwikkelen, die bestaan uit een reeks handelsparameters en on-chain datafeeds afkomstig van het WOO netwerk zelf.

Diepe liquiditeit, lage kosten en concurrerende prijzen bieden

WOOFi is nog maar het begin van on-chain producten die men kan maken met Chainlink en geavanceerde datasets om liquiditeit van institutionele kwaliteit, lage kosten en concurrerende prijzen te leveren. WOO Network en Chainlink zullen samenwerken om deze marktdata-orakels beschikbaar te stellen aan derden, die de prijsstelling van het orakel kunnen gebruiken om betrouwbare prijsfeeds te leveren.

The post WOO Network en Chainlink werken samen om op maat gemaakte orakels te creëren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*