Crypto-Prijzen.nl

WisdomTree onthult negen nieuwe blockchain-enabled fondsen

WisdomTree onthult negen nieuwe blockchain-enabled fondsen

WisdomTree, een in de VS gevestigde financiële manager, heeft negen nieuwe digitale activafondsen aangekondigd.

Volgens het bedrijf zijn de nieuwe fondsen effectief bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), en de lancering ervan zal de blockchain-enabled fondsen naar 10 brengen.

Will Peck, het hoofd van Digital Assets bij WisdomTree merkte in een persbericht op:

“Deze negen nieuwe digitale fondsen vertonen het type samengestelde ervaring dat we verwachten te kunnen bieden aan WisdomTree Prime-gebruikers, die allemaal mainstream-middelen in het zich ontwikkelende digitale ecosysteem brengen.”

Een brug slaan tussen traditionele en digitale financiën

De aankondiging van het fonds komt vóór de onthulling van WisdomTree’s digitale portemonnee genaamd WisdomTree Prime. De wallet zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 live gaan.

Peck voegde eraan toe dat de lancering van de negen fondsen zal helpen om de voordelen van digitale financiering naar meer investeerders te brengen.

“Wij geloven dat financiering via blockchain het potentieel heeft om de beleggerservaring te verbeteren door verbeterde liquiditeit, transparantie en standaardisatie, wat we in de loop van de tijd willen bereiken, en deze negen digitale fondsen leggen de basis terwijl we proberen de kloof tussen traditionele financiën en digitale financiën vandaag te overbruggen.”

WisdomTree, dat momenteel bijna $81,3 miljard aan beheerd vermogen (AUM) bezit, biedt meerdere op de beurs verhandelde producten (ETP’s). De plannen om een spot Bitcoin ETF in de VS aan te bieden, zijn tot nu toe echter mislukt.

De Amerikaanse SEC heeft eerder de spot ETF-voorstellen van het bedrijf afgewezen – in december 2021 en opnieuw in oktober van dit jaar.

Het bericht WisdomTree onthult negen nieuwe blockchain-enabled fondsen verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*