Crypto-Prijzen.nl

Wirex gaat partnerschap aan met Visa om betalings- en cryptodiensten aan te bieden in de VS

Wirex gaat partnerschap aan met Visa om betalings- en cryptodiensten aan te bieden in de VS

Wirex, een toonaangevend cryptocurrency platform, heeft meer dan 150.000 registraties veiliggesteld voor zijn crypto-app die iets meer dan een maand geleden in de VS werd gelanceerd. Het platform zal worden gekoppeld aan een door crypto ondersteunde Visa-kaart om een unieke reeks betalings- en cryptodiensten te bieden, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Wirex introduceerde een van de eerste crypto-enabled debetkaarten

In 2015 introduceerde Wirex een van de eerste debetkaarten die crypto accepteren ter wereld, waardoor consumenten crypto kunnen uitgeven in hun dagelijks leven. Daarna ontwikkelden ze Cryptoback™, een beloningsprogramma waarmee gebruikers tot 8% aan punten kunnen verdienen voor alle aankopen.

Een enkele intuïtieve app

Het Amerikaanse product van Wirex, gecreëerd in samenwerking met Visa, biedt gebruikers de mogelijkheid om 37 cryptocurrencies en Amerikaanse dollars te kopen, verkopen, vast te houden en te wisselen vanuit één enkele gebruiksvriendelijke app.

Functies die mogelijk zijn, zijn onder meer gratis binnenlandse en internationale geldopnames bij geldautomaten, de mogelijkheid om naadloos crypto te verzenden en te ontvangen van externe wallets, geen jaarlijkse kosten of wisselkosten, live transactiemeldingen en vrijwel onmiddellijke cryptotransacties met onmiddellijke gratis opwaardering van debetkaarten.

Belangrijkste Visa-lidmaatschap in Europa

In 2020 werd Wirex het tweede crypto-native bedrijf ter wereld dat het principal lidmaatschap van Visa in Europa kreeg. Het bedrijf is er trots op de hoogste licentie- en regelgevende normen te handhaven, ze hebben geïnvesteerd in veiligheid en beveiliging en gebruiken veerkrachtige, geavanceerde technologie zoals Visa Secure.

Harold Montgomery, Managing Director van Wirex USA, merkte op:

We zijn verheugd om gebruik te maken van de expertise en het wereldwijde netwerk van Visa om onze bekroonde app en kaart naar miljoenen Amerikaanse klanten te brengen. Ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaring, streven we ernaar om reguliere gebruikers in staat te stellen te profiteren van de voordelen van crypto in het dagelijkse leven. Onderzoek toont aan dat Amerikanen gebruiksvriendelijke, betaalbare en veilige cryptoproducten eisen, en de succesvolle lancering van Wirex in de VS helpt om aan al deze behoeften te voldoen.

AJ Shanley, VP van Visa Crypto, voegde toe:

We willen de brug zijn tussen het crypto-ecosysteem en ons wereldwijde netwerk van handelaren en financiële instellingen. We zijn verheugd om samen te werken met innovatieve platforms zoals Wirex, om het voor consumenten gemakkelijk en naadloos te maken om geld uit te geven van een crypto-saldo, overal waar Visa wordt geaccepteerd.

Het bericht Wirex gaat partnerschap aan met Visa om betalings- en cryptodiensten aan te bieden in de VS verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*