Crypto-Prijzen.nl

Wirex betalingssysteem geeft gebruikers toegang tot Avalanche

Wirex betalingssysteem geeft gebruikers toegang tot Avalanche

Wirex heeft zijn integratie met de Avalanche (AVAX/USD) blockchain aangekondigd. De laatste is een van de meest populaire blockchains op de markt geworden en is trots op lage handelskosten en hoge snelheden.

Aan de andere kant is Wirex een digitaal betalingsplatform waarmee gebruikers ongeveer 62 fiat-valuta’s en cryptocurrencies kunnen uitgeven. Wirex wordt ook ondersteund op meer dan 61 miljoen locaties wereldwijd via het Wirex platform.

Wirex integreert Avalanche

Wirex heeft nu aangekondigd dat het zal integreren met het Avalanche ecosysteem. Door deze integratie kunnen gebruikers van Wirex nu AVAX, de native token van Avalanche, verzenden, ontvangen, opslaan en uitwisselen. Het ondersteunt ook de toevoeging van aangepaste tokens via de Avalanche blockchain.

Het bedrijf wil de komende maanden ook meer op AVAX gebaseerde tokens ondersteunen. Bovendien zullen de gebruikers van Wirex er ook in slagen om een jaarlijkse rente van 20% te verdienen die in AVAX zal worden betaald. De rente wordt betaald via X-Accounts, het gedecentraliseerde financiële spaarproduct van het bedrijf.

Het bedrijf heeft meer dan 4,5 miljoen gebruikers en is aanwezig in meer dan 120 landen. Gebruikers hebben toegang tot het platform via de applicatie-, portemonnee- en betalingsplatforms.

John Wu, de president van Ava Labs en de oprichter van de AVAX blockchain, heeft gereageerd op deze ontwikkeling en zei dat Wirex zich waagde aan innovatieve technologieën. Wu merkte op dat het bedrijf “snel beweegt om digitale activa en de innovatie op openbare blockchains toegankelijker te maken voor de massa.”

De CEO en mede-oprichter van Wirex, Pavel Matveev, heeft ook gereageerd op de integratie van Avalanche en zegt dat het “helpt bij het ontwikkelen van use-cases voor het Wirex ecosysteem.”

Stappen van Wirex richting crypto

In 2015 zei Wirex dat het de eerste betaalkaart met cryptocurrency heeft gemaakt, de eerste ter wereld. Vorige maand breidde het bedrijf zijn activiteiten in de VS uit en werkte het ook samen met enkele van de toonaangevende blockchain platforms zoals BNB Chain, Fantom (FTM/USD) en Polygon (MATIC/USD).

Wirex heeft ook zijn eigen native utility token onthuld, genaamd WXT. Wirex zal ook een cryptocurrency beloningsprogramma hebben waarmee kaarthouders tot 2% terug in WXT tokens kunnen ontvangen voor elke transactie die op het platform wordt gedaan. Wirex heeft sinds 2014 meer dan $ 5 miljard aan transacties verwerkt.

Het bericht Wirex betalingssysteem geeft gebruikers toegang tot Avalanche verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*