Crypto-Prijzen.nl

Wing presenteert beloningsplan in een exclusieve campagne voor Wing PolkaPets NFT houders

Wing presenteert beloningsplan in een exclusieve campagne voor Wing PolkaPets NFT houders

Wing’s pWING Airdrop campagne, gericht op houders van de PolkaPets NFT, loopt al twee maanden. In een bericht op Medium bedankt Wing alle deelnemers voor hun steun. Wing wijst erop dat de Ethereum (ETH/USD) gasvergoedingen die moeten worden betaald om beloningen te verdelen erg hoog zijn vanwege de overeenkomstig hoge ETH Gwei. Dit vermindert de eindbeloningen en als u doorgaat, kunnen er hoge transactiegaskosten in rekening worden gebracht.

Twee beloningsopties om uit te kiezen

Om dit probleem op te lossen, heeft Wing twee beloningsopties:

  • U kunt WING (KIP — 20) beloningen krijgen op het OKExChain netwerk. De gaskosten om de beloningen te krijgen, inclusief cross-chain gaskosten, worden afgetrokken van de beloningen. Het adres is hetzelfde als dat van het ecosysteem van Ethereum dat voor de campagne wordt gebruikt. Als dit de eerste keer is dat u deze methode gebruikt, krijgt u ook 0,01 OKT beloningen voor gaskosten.
  • U kunt ervoor kiezen om de beloningen te blijven ontvangen via het Ethereum netwerk. Nogmaals, gaskosten worden in mindering gebracht op uw pWING beloningen. U moet vóór 30 september 23:59 UTC een formulier invullen om uw keuze door te geven. U krijgt de Ethereum netwerkoptie als u het formulier niet indient. De laatste selectie wordt als definitief beschouwd als het formulier meer dan één keer wordt ingediend.

Tientallen manieren om Wing beloningen te gebruiken

U kunt Wing beloningen gebruiken om deel te nemen aan de voorraadpool, WING te verhandelen op DEX KSwap, deel te nemen aan de Wing Flash Pool (OKExChain) of WING voor handel over te dragen naar de centrale beurs van OKEx. Wing wordt omgezet van OKExChain naar Ontology via het PolyNetwork ecosysteem. Wing wijst erop dat ONG het type gasvergoeding is op de Ontology blockchain. ONG kan op twee manieren worden verkregen. U kunt het kopen van een beurs of het ruilen voor ONT via ONTO Wallet nadat u het laatste van een beurs heeft gekocht.

Een andere manier om Wing beloningen te gebruiken, is door deel te nemen aan de Wing Flash Pool in het ecosysteem van Ontology. U kunt WING inwisselen voor ONTd op de DEX OpenOcean en vervolgens ONTd inwisselen voor ONT. Ten slotte is het mogelijk om rechtstreeks op een gecentraliseerde beurs te handelen.

The post Wing presenteert beloningsplan in een exclusieve campagne voor Wing PolkaPets NFT houders appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*