Crypto-Prijzen.nl

Will Smith Inu stijgt met 10.000% in 24 uur: moet je nu Will Smith Inu kopen?

Will Smith Inu stijgt met 10.000% in 24 uur: moet je nu Will Smith Inu kopen?

Een nieuwe cryptocurrency geïnspireerd door Will Smith die Chris Rock sloeg tijdens de Academy Awards van gisteravond, werd gecreëerd en zag een snelle opkomst. De token, die Will Smith Inu heet, begon kort na het evenement bij de Oscars te handelen op UniSwap. Het staat ook op PancakeSwap.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Will Smith Inu kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Will Smith Inu nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Will Smith Inu?

Will Smith Inu genereerde de afgelopen dag een handelsvolume van $3,65 miljoen. Sindsdien heeft het het grootste deel van zijn waarde verloren. Toch was het token op het moment van schrijven met 18% gestegen.

Makers van Meme-munten genieten vaak van grote winsten door mee te gaan met de golf van een of ander controversieel evenement.

Benzinga meldt dat degene die WSI heeft gemaakt het ruwe equivalent van $33.000 in ether verdiende, terwijl hij ongeveer $13.200 uitgaf aan het opzetten van contracten en het verstrekken van de initiële liquiditeit. Dit is een winst van $20.000 in een paar uur.

Moet ik nu Will Smith Inu kopen?

Herinner je je het Squid token nog? Vorig jaar steeg het token geïnspireerd door Squid Game op Netflix met 83.000% voordat het al zijn waarde verloor. Op Twitter zijn sommigen van mening dat WSI misschien een tapijttrekker is. Investeer op eigen risico.

Will Smith Inu prijsvoorspelling

Er bestaat geen officiële prijsvoorspelling voor het token. Het moet nog opduiken op de radar van muntprijsanalisten. Misschien negeren ze het expres omdat ze er geen toekomst voor zien.

Will Smith Inu op social media

The post Will Smith Inu stijgt met 10.000% in 24 uur: moet je nu Will Smith Inu kopen? appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*