Crypto-Prijzen.nl

Wetgevers en hun families wedden duizenden op crypto

Wetgevers en hun families wedden duizenden op crypto

Dogecoin DOGE/USD is een meme-token dat oorspronkelijk werd ontwikkeld als een grap om in wezen de draak te steken met de serieuze cryptocurrencies die ten tijde van de creatie ervan bestonden.

Sinds de oprichting is het echter geprezen en gebruikt door veel invloedrijke mensen en heeft het een van de sterkste gemeenschappen gekregen die er zijn.

Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat Dogecoin (DOGE) een token is dat regelmatig wordt verhandeld.

Dogecoin buy-outs als katalysator voor groei

Op 14 februari hebben we besproken hoe Dogecoin (DOGE) binnenkort zou kunnen worden geaccepteerd door Starlink van Elon Musk.

Zeven Republikeinen kochten of verkochten uiteindelijk cryptocurrencies, waaronder senator Pan Toomey uit Pennsylvania, het hoogste lid van de bankcommissie.

Slechts één democraat meldde een transactie, Rep. Marie Newman uit Illinois, volgens de analyse.

Met andere woorden, deze wetgevers en hun families hebben het afgelopen jaar cryptocurrencies verhandeld binnen een tijdsbestek van $ 1.000 tot $ 100.000, volgens een uitgevoerde CNBC analyse.

Bitcoin BTC/USD was het meest populaire token, met een geschatte $ 229.000, inclusief via een ETF; de tweede was Ethereum ETH/USD met een totaal van $ 40.000.

Interessant is echter dat Dogecoin een ander token was dat zwaar werd gekocht, met ongeveer $ 32.000 in Dogecoin (DOGE) gekocht.

Is Dogecoin (DOGE) de juiste keuze en hoe ver kan het in waarde stijgen? Laten we het uitzoeken.

Moet u Dogecoin (DOGE) kopen?

Op 17 februari 2022 had Dogecoin (DOGE) een waarde van $ 0,14716.

Om ons een beter beeld te geven van wat voor soort waardepunt dit is voor het Dogecoin (DOGE) token, zullen we in januari de hoogste waarde aller tijden bespreken naast de prestaties.

De hoogste waarde aller tijden van Dogecoin (DOGE) was op 8 mei 2021, toen de token een waarde van $ 0,731578 bereikte. Dit betekent dat het token op zijn ATH $ 0,584418 hoger in waarde was of met 397%.

Wanneer we de prestaties van het token in januari bekijken, zag Dogecoin (DOGE) zijn hoogste punt van waarde op 14 januari, toen het een waarde van $ 0,1998 bereikte.

Het laagste punt van waarde was echter op 22 januari, toen de token in waarde daalde tot $ 0,1276. Hier kunnen we zien dat van 14 januari tot 22 januari de token in waarde daalde met $ 0,0722 of met 36%.

Van 22 januari tot 17 februari zag de token echter een waardestijging van $ 0,01956 of 15%.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat het DOGE cryptocurrency token tegen maart 2022 een waarde van $ 0,18 zal bereiken.

La notizia Wetgevers en hun families wedden duizenden op crypto era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*