Crypto-Prijzen.nl

WePiggy krijgt toegang tot hoogwaardige prijsfeeds na Chainlink integratie

WePiggy krijgt toegang tot hoogwaardige prijsfeeds na Chainlink integratie

Het WePiggy leenprotocol integreert Chainlink (LINK/USD) Price Feeds op het Moonriver mainnet en heeft nu toegang tot hoogwaardige, fraudebestendige prijsfeeds, leerde Invezz uit een persbericht. Het protocol heeft deze nodig om crypto activa op zijn uitleenmarkt te prijzen bij het controleren van onderpand en het verstrekken van leningen.

Dit stelt gebruikers gerust dat hun onderpandactiva niet worden beïnvloed door prijsmanipulatie.

Initiële integratie omvat ETH en BNB integratie

De initiële integratie ondersteunt Ethereum (ETH/USD), Binance Coin (BNB/USD), Wrapped Bitcoin (WBTC/USD), MOVR, USDC en USDT. WePiggy koos Chainlink als hun go-to oracle oplossing vanwege de naadloze infrastructuur en betrouwbaarheid.

Het uitleenprotocol is gericht op het bouwen van een niet-bewarende, open-source crypto activamarkt die gebruikers helpt bij het bereiken van activawaardering en het maximaliseren van het gebruik in meerdere ketens.

Eerlijke prijzen weerspiegelen het volumegewogen gemiddelde

WePiggy had toegang nodig tot nieuwe, direct on-chain activa om hun kredietverleningsmarkten veilig te stellen. Deze prijzen weerspiegelen een volumegewogen gemiddelde van alle handelsomgevingen, zoals zou moeten. Het protocol had een orakel nodig om geaggregeerde prijsgegevens van de blockchain op te halen en vervolgens erop af te leveren, zodat de app de gegevens kan gebruiken.

Ron Zheng, oprichter en CEO van WePiggy, zei:

De integratie van Chainlink Price Feeds stelt ons in staat om gebruikers robuustere en transparantere activaprijzen te bieden, waardoor de kans op geschillen en single points of failure wordt verkleind. Chainlink is ook blockchain agnostisch en leeft al op veel van WePiggy’s doelketens, wat de ontwikkelingsvereisten vereenvoudigt om WePiggy te schalen.

Het protocol geeft financieringszekerheid prioriteit, waardoor een meer diverse kredietmarkt ontstaat. Aan de andere kant biedt Chainlink veilige en betrouwbare diensten om ervoor te zorgen dat WePiggy DeFi op Moonriver kan laten groeien en diversifiëren en de algehele DeFi op het Layer 2 ecosysteem naar voren kan brengen.

Voordelen van Chainlink Price Feeds

Hoogwaardige gegevens – Chainlink Price Feeds gebruiken brongegevens van talrijke premium gegevensaggregators, wat leidt tot prijsgegevens die zijn verzameld van honderden beurzen, gewogen op volume, en ontdaan van uitschieters en wash trading.

Beveiligde node operators – Chainlink Price Feeds worden beveiligd door onafhankelijke, op beveiliging beoordeelde en Sybil resistente orakelknooppunten die worden beheerd door toonaangevende blockchain DevOps teams, gegevensproviders en traditionele ondernemingen. Chainlink knooppunten hebben een sterke staat van dienst op het gebied van betrouwbaarheid, zelfs tijdens hoge gasprijzen en uitval van de infrastructuur.

The post WePiggy krijgt toegang tot hoogwaardige prijsfeeds na Chainlink integratie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*