Crypto-Prijzen.nl

Welke invloed heeft de $12 miljard die UST in ANC heeft gestort op de waarde ervan?

Welke invloed heeft de $12 miljard die UST in ANC heeft gestort op de waarde ervan?

Anchor Protocol ANC/USD is in wezen een spaar-, uitleen- en leenplatform dat is ontwikkeld bovenop het Terra LUNA/USD blockchain netwerk.

Het belangrijkste doel van dit DeFi product is het bieden van passieve inkomstenmogelijkheden voor gebruikers die storten en leners toegang geven tot leningen met onderpand in de vorm van stablecoins.

De deposito’s van $12 miljard als katalysator voor groei

Op 31 maart 2022 kondigden de blockchain ondernemer en de oprichter en CEO van Terraform Labs, de ontwikkelstudio die Terra (LUNA) als blockchain netwerk heeft gecreëerd, een nieuwe mijlpaal aan.

TerraUSD UST/USD is de gedecentraliseerde, algoritmische stablecoin van de Terra blockchain.

In het bijzonder tweette Kwon dat de stortingen van Anchor’s TerraUSD (UST) $ 12.000.000.000 bereikten van 226.000 deposanten en dat de “stukken op hun plaats vallen”.

Anchor is het belangrijkste DeFi product van aantrekkingskracht binnen het Terra ecosysteem vanwege het feit dat het 19,5% biedt in APY, een tarief dat momenteel geen concurrenten heeft van de geloofwaardige smart contracts platforms.

Dit alles kan leiden tot een verhoging van de totale waarde rond het ANC token.

Moet u Anchor Protocol (ANC) kopen?

Op 1 april 2022 had Anchor Protocol (ANC) een waarde van $ 2,52.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waarde dit is voor het ANC cryptocurrency token, gaan we de hoogste waarde aller tijden bespreken, naast de prestaties die het in maart liet zien.

Als we kijken naar de hoogste waarde ooit, bereikte Anchor Protocol (ANC) op 19 maart 2021 een waarde van $ 8,23.

In termen van de prestaties die de afgelopen maand werden getoond, had Anchor Protocol (ANC) zijn laagste waarde op. Het hoogste punt was echter op 5 maart, toen het token een waarde van $ 6,03 bereikte.

Het laagste punt was op 27 maart, toen het daalde tot $ 2,41. Dit betekende een waardedaling van $ 3,62 of met 60%.

Met dit in gedachten is het ANC token met $ 2,52 een solide koop, aangezien het tegen eind april 2022 een waarde van $ 5 kan bereiken.

Het bericht Welke invloed heeft de $12 miljard die UST in ANC heeft gestort op de waarde ervan? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*