Crypto-Prijzen.nl

Web3Auth verschuift naar volledig gemeenschapsbeheer

Web3Auth verschuift naar volledig gemeenschapsbeheer

Web3Auth, de Web3 inloginfrastructuuroplossing, verschuift naar volledig gemeenschapsbeheer en decentralisatie met een overgang van een geautoriseerd netwerk naar het permissieloze Auth netwerk, vernam Invezz uit een persbericht. Na deze wijziging wordt de oplossing volledig beheerd door de gemeenschap.

Nieuwe infrastructuur en een native token

Het Auth Network ondersteunt en verbetert de naadloze UX van Web3Auth. Hoewel de basisfunctionaliteit van de intuïtieve inlogmogelijkheden van Web3Auth niet zal veranderen, draait het nieuwe Auth Network op een nieuwe infrastructuur en heeft het zijn eigen tokenvoorraad.

Groeiend aantal opmerkelijke dApps en platforms op Web3Auth

Dit is een primeur voor Web3Auth en geweldig nieuws voor de meer dan 500 dApps en portemonnees die vertrouwen op de intuïtieve niet-bewarende authenticatie oplossing. Hiervan heeft Web3Auth er verschillende aangeboord voor zijn nieuwe Guardian partnerschapsprogramma, dat parallel aan het decentralisatieproces zal lopen.

Dit groeiend aantal opmerkelijke dApps en Web3 georiënteerde initiatieven en platforms omvat Binance (BNB/USD), Polygon (MATIC/USD) en Skyweaver. Guardians zullen node-operators zijn op het Auth netwerk en zullen een node op het netwerk uitvoeren in zowel het mainnet als het testnet. Web3Auth zal in ruil daarvoor 3% van hun nieuwe tokenvoorraad betalen aan vroege Guardians.

Massa adoptie is het hoofddoel

Het primaire doel van Web3Auth is massale acceptatie en al zijn technologie, incentives en partnerschappen draaien eromheen. Ze hebben een eenvoudige strategie: moeiteloze onboarding van dApp en portemonnee en gebruiksvriendelijk sleutelbeheer.

De overstap naar Auth versnelt de inlogtijden en verbetert de schaalbaarheid. Aangezien Auth dApps en wallets in staat stelt om nodes rechtstreeks uit te voeren, zal dit de veiligheid van hun gebruikersbestand en anderen overal verbeteren.

Zhen Yu Yong, mede-oprichter en CEO van Web3Auth, merkte op:

We zijn vanaf het begin toegewijd aan het decentraliseren van ons netwerk en het is geweldig om een plek te hebben bereikt waar we kunnen beginnen en ons proces met iedereen kunnen delen. Het zou fantastisch zijn om elke gebruiker enterprise-grade beveiliging te bieden en tegelijkertijd intuïtief te blijven. We hebben al een lijst met uitstekende partners voor het Guardian-programma, veel van hen bedrijven die al Web3Auth technologie gebruiken om hun authenticatieprocessen mogelijk te maken. Hun grotere toewijding aan ons is een enorm blijk van vertrouwen in ons werk, en daar ben ik ze dankbaar voor.

La notizia Web3Auth verschuift naar volledig gemeenschapsbeheer era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*