Crypto-Prijzen.nl

Web3 gameplatform Particle Network haalt $ 1,5M op onder leiding van LongHash Ventures

Web3 gameplatform Particle Network haalt $ 1,5M op onder leiding van LongHash Ventures

Het op web3 gericht venture-bedrijf LongHash Ventures heeft een pre-seed financieringsronde van $ 1,5 miljoen geleid voor Particle Network, een ontwikkelaar van mobiele games die zich toelegt op het bevorderen van het Web3 gaming ecosysteem.

Volgens een aankondiging die woensdag met Invezz werd gedeeld, omvatte de financieringsronde ook investeringen van Insignia Ventures Partners, 7 O’clock Capital, CyberConnect, BitCoke Ventures, FSC Ventures en Monad Labs.

We zijn dankbaar dat we worden ondersteund door een ongelooflijke groep investeerders in deze financieringsronde onder leiding van LongHash Ventures”, zegt Pengyu Wang, medeoprichter en CEO van Particle Network.

Emma Cui, de oprichtende partner van LongHash Ventures, zei in een verklaring dat de investering een duidelijk teken is van hun optimistische kijk op “Web3-gaming, en meer specifiek Web3 mobiel gamen.”

Cui voegde toe:

Particle Network verwijdert een van de grootste obstakels voor de ontwikkeling van het Web3 gaming ecosysteem: het ontbreken van Web3 mobiele tech-stack en sociale grafieken die ontwikkelaars nodig hebben om meeslepende gaming dApps efficiënt te bouwen en te lanceren. Door een volledig beheerde backend-infrastructuur te bieden, stelt Particle Network ontwikkelaars in staat om de ontwikkeling van hun Web3 games te versnellen.”

Fondsen zullen Particle helpen om aan hun team toe te voegen

Als een web3 platform voor mobiele games, is Particle Network bedoeld om ontwikkelaars te helpen die willen bouwen op de blockchain. Het platform biedt toegang tot een reeks tools, die deze ontwikkelaars kunnen gebruiken om gaming dApps te lanceren die kunnen worden geschaald.

Particle Network zal dus de nieuwe fondsen gebruiken om aan hun team toe te voegen en de ontwikkelaars community over de hele wereld te laten groeien. De fondsen gaan ook naar het verbeteren van het lanceerplatform, aangezien het team ontwikkelaars een voorsprong wil geven in hun zoektocht om Web3 games te bouwen die kunnen worden geschaald voor massale acceptatie.

Ontwikkelaars helpen bouwen aan Solana, Avalanche en andere chains

Ondersteuning voor meerdere ketens is een andere belangrijke functie die Particle Network ontwikkelaars op het platform biedt. Hierdoor kunnen ze games bouwen op een van de ondersteunde blockchains, waaronder Solana, BNB Chain, Avalanche, Polygon en Immutable X.

Volgens Wang is de financiering de eerste stap in de richting van het doel van Particle Network, om ervoor te zorgen dat ontwikkelaars gemakkelijk toegang hebben tot tools die hen helpen bij het maken en implementeren van games “zonder zich zorgen te hoeven maken over het helemaal opnieuw bouwen”.

Web3 gametitels die van het netwerk afkomen, zijn onder meer Merge Go, Idle Weed Inc , Designer 777 en Panda^2 .

Het bericht Web3 gameplatform Particle Network haalt $ 1,5M op onder leiding van LongHash Ventures verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*