Crypto-Prijzen.nl

Web3 Foundation wordt een WEF partner

Web3 Foundation wordt een WEF partner

De Web3 Foundation is uitgenodigd om associate partner te worden bij het World Economic Forum, zo verneemt Invezz uit een persbericht.

Op een missie om apps voor gedecentraliseerde websoftware te promoten

Het doel van de Web3 Foundation is het koesteren en promoten van baanbrekende toepassingen voor gedecentraliseerde websoftware protocollen om Web 3.0 te leveren, een eerlijk en gedecentraliseerd internet waar gebruikers hun identiteit en gegevens controleren en hun lot smeden.

De toekomst van internet

Volgens de Web3 Foundation moet het internet van de toekomst worden gekenmerkt door veilige wereldwijde digitale transacties, controle van persoonlijke gegevens door gebruikers, niet door bedrijven, en gedecentraliseerde online beurs van informatie.

Het partnerschap tussen de Web3 Foundation en het WEF is bedoeld om wereldleiders en hun organisaties te helpen de toekomstige wereldwijde voordelen van decentralisatie en onderliggende blockchain technologie te begrijpen. Een komende WEF Jaarvergadering zal plaatsvinden van 22 tot 26 mei.

Over Web3 Foundation

Web3 Foundation financiert onderzoeks- en ontwikkelingsteams die de technologiestapel van het gedecentraliseerde web bouwen. Het werd opgericht in Zug, Zwitserland door Ethereum (ETH/USD) mede-oprichter en voormalig Chief Technology Officer Dr. Gavin Wood. Polkadot (DOT/USD) is het vlaggenschipproject van de stichting.

Over Polkadot

Polkadot biedt de technische vooruitgang die nodig is om blockchain technologie praktisch, toegankelijk, schaalbaar, interoperabel en toekomstbestendig te maken, beperkingen en belemmeringen voor toegang weg te nemen, en daardoor innovatie aan te wakkeren, de gedecentraliseerde technologieruimte te vergroten en de Web3 visie tot leven te brengen.

Het bericht Web3 Foundation wordt een WEF partner verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*