Crypto-Prijzen.nl

WazirX beweert dat zijn klantenbestand in 2021 vertienvoudigd is

WazirX beweert dat zijn klantenbestand in 2021 vertienvoudigd is

WazirX, de toonaangevende cryptobeurs van India, heeft zijn gebruikersbestand sinds het begin van het jaar vertienvoudigd. Een rapport onthulde dit nieuws eerder vandaag en merkte op dat de beurs van Binance een handelsvolume van meer dan $ 38 miljoen (£ 28,31 miljoen) heeft opgetekend tot nu toe. Volgens de beurs is dit volume gelijk aan de gemiddelde maand-op-maand groei van 44%.

Volgens het rapport was WazirX getuige van een groei van 2,648% in gebruikersaanmeldingen uit niveau II en tier III steden. Hoewel deze categorieën grote steden in India omvatten, omvatten ze niet de zes grootste steden: Mumbai, Delhi, Kolkata, Chennai, Bengaluru en Hyderabad. De beurs voegde eraan toe dat de brede adoptie voornamelijk te wijten was aan de massale adoptie door vrouwen in de steden van niveau I en II.

Naar verluidt schrijft de beurs de groei toe aan het vermogen van crypto om banen te creëren en tegelijkertijd financiële vrijheid te bieden. De NFT activiteiten van WazirX groeien ook na een omzet van $ 309.741,26. De NFT marktplaats van de beurs heeft naar verluidt een schepper-tot-verzamelaarverhouding van 1:53, met in totaal 737 makers en 481 verzamelaars.

Crypto adoptie in India blijft stijgende onzekerheid

De sterke groei van de beurs dit jaar toont de stijgende populariteit van cryptocurrencies in India, ondanks de dreigende onzekerheid of de overheid digitale activa zal verbieden of niet. Begin dit jaar was India van plan om een volledig verbod op crypto af te dwingen, maar in plaats daarvan ging het de sector reguleren als een activaklasse.

Hoewel het nog onduidelijk of het Indiase parlement een wetsvoorstel om een cryptoverbod in de wet zal passeren, heeft de regering uitgenodigd WazirX en andere leden van het India Internet en Mobile Association (IAMAI) Blockchain en Crypto Assets Raad (BACC) om hun mening te delen over de industrie. De vergadering is gepland voor 15 november en de vaste parlementaire commissie voor Financiën zal de gastheer zijn.

Spelers in de industrie zijn optimistisch over het krijgen van een kans om hun mening te uiten. Sumit Gupta, CEO van de in Mumbai gevestigde CoinDCX beurs, zei bijvoorbeeld:

Aangezien de regering overweegt het wetsvoorstel tijdens deze zitting van de Tweede Kamer in te dienen, zijn we er zeker van dat de regering zeker naar alle belanghebbenden zal luisteren voordat ze een beslissing neemt. We zijn in gesprek met andere belanghebbenden en zullen zeker een diepere dialoog met de overheid aangaan en laten zien hoe we gezamenlijk een gezond ecosysteem kunnen creëren.

Terwijl WazirX beweert dat zijn gebruikersbestand vertienvoudigd is, zei Shaktikanta Das, de gouverneur van de Reserve Bank of India (RBI), dat de cijfers misschien overdreven zijn. Hij voegde eraan toe dat ongeveer 70% van de deelnemers aan de cryptomarkt in India slechts tussen $ 13 en $ 40 in crypto heeft geïnvesteerd.

The post WazirX beweert dat zijn klantenbestand in 2021 vertienvoudigd is appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*