Crypto-Prijzen.nl

WAVES stijgt 211% in één maand, mikt op nieuwe ATH

WAVES stijgt 211% in één maand, mikt op nieuwe ATH

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur een opmerkelijk herstel doorgemaakt. Gedurende deze tijd is Bitcoin (BTC/USD) voorbij de kritieke weerstand van $ 40K gekomen en kijkt het nu naar $ 42k. De wereldwijde cryptomarktkapitalisatie is ook met 3% gestegen tot $ 1,9 biljoen.

Na dit bredere marktherstel hebben individuele munten het vrij goed gedaan. Een daarvan is WAVES (WAVES/USD), die de afgelopen 24 uur met 12,2% is gestegen. Op het moment van schrijven handelde WAVES volgens CoinGecko op $ 33,21.

WAVES maakt een belangrijke rally

WAVES heeft de afgelopen maand een aanzienlijke winst geboekt. Binnen deze tijd is het token gestegen met 211%. Ondanks de recessie in de bredere cryptocurrency markt, zijn de winsten aanzienlijk geweest.

Als de winst met WAVES aanhoudt, kan het token naar nieuwe maandelijkse hoogtepunten gaan. Kijkend naar de prijswinst van WAVES voor deze maand, heeft het token elke keer nieuwe weerstandsniveaus doorbroken, en deze instelling kan nog een keer worden herhaald.

Het volgende weerstandsniveau ligt momenteel op $ 35. Afgaande op de gestage prijsstijging en de huidige marktondersteuning, zou WAVES dit weerstandsniveau snel kunnen doorbreken en zou het token richting de volgende richtprijs van $ 40 kunnen gaan.

De all-time high van WAVES staat momenteel op $ 43, wat ook zou kunnen worden doorbroken als de opwaartse trend doorzet. Tegen de huidige prijzen moet WAVES een winst van 23,4% maken om een kans te maken om voorbij een nieuw record te breken

WAVES neerwaartse trend is mogelijk

WAVES neerwaartse trend is nog steeds mogelijk. Als de munt een prijsdip maakt, zal hij corrigeren van de hoogtepunten die hij heeft gemaakt door het gebrek aan marktondersteuning. In dit geval test het token het onmiddellijke ondersteuningsniveau van $ 31.

$ 30 is ook een kritiek ondersteuningsniveau voor WAVES. Tijdens de maandelijkse prijsontwikkeling heeft de munt dit ondersteuningsniveau afzonderlijk getest. Als het deze prijs niet vasthoudt, worden er ook dips naar $ 25 geregistreerd, waarna het token een enorme neerwaartse trend kan vertonen als de kopersondersteuning faalt vanwege verhoogde verkoopdruk.

Het bericht WAVES stijgt 211% in één maand, mikt op nieuwe ATH verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*