Crypto-Prijzen.nl

Waves prijsanalyse: is nu een goed moment om deze crypto te kopen?

Waves prijsanalyse: is nu een goed moment om deze crypto te kopen?

De markt voor cryptocurrency vordert deze handelsweek; Bitcoin steeg weer boven het niveau van $ 34.000, en deze situatie ondersteunt ook Waves WAVES/USD. Waves is sinds 21 juli gestegen van $ 11,67 naar $ 16 en de huidige prijs ligt rond de $ 15,5.

Fundamentele analyse: Waves stelt gebruikers in staat tokens uit te geven zonder enige programmeerervaring

Waves is een allesomvattend gateway-blockchainplatform dat een proeftuin voor innovatie vertegenwoordigt en waarmee u computertoepassingen kunt maken die op een gedecentraliseerd computersysteem draaien. Waves is opgericht in 2016 en heeft zijn positie in de top honderd van meest populaire cryptocurrencies behouden.

Waves heeft een ontwikkelaarsvriendelijke infrastructuur en om met dit platform te communiceren, moet u WAVES tokens gebruiken. Waves heeft lage transactiekosten die beginnen bij 0,001 WAVES voor reguliere transacties of 0,005 WAVES voor transacties die een script aanroepen.

Met Waves kunt u elk paar tokens verhandelen zonder een transactie uit te voeren via een tussenvaluta en het is belangrijk om te zeggen dat het Waves platform in totaal 103 miljoen tokens beschikbaar heeft. Om een slimme token op Waves te lanceren, hoeft u geen programmeerervaring te hebben, en het is zo simpel als een paar klikken op de knop.

Waves is een werkelijk uniek project met een groot potentieel; de populariteit van dit project stijgt over de hele wereld, terwijl steeds meer beurzen deze cryptocurrency aanbieden. Waves zou weer kunnen oprukken tot niveaus die we in mei 2021 zagen, maar dit zal zeker niet gebeuren in de komende weken of zelfs maanden.

De markt voor cryptocurrency gaat de laatste dagen vooruit, maar handelaren moeten er rekening mee houden dat het risico van een nieuwe daling nog steeds niet voorbij is en dat ze moeten wachten tot Bitcoin een sterker weerstandsniveau nadert voordat ze long transacties plaatsen.

“Potentiële beleggers die de dip willen kopen, moeten begrijpen dat schommelingen normaal zijn en voorbereid zijn op dit soort volatiliteit in de toekomst. Zelfs als u nu belegt, met relatief lage prijzen, moet u erop voorbereid zijn dat ze nog meer zullen dalen”, zei Humphrey Yang, de personal finance expert van Humphrey Talks.

Technische analyse: $12 vertegenwoordigt een sterk ondersteuningsniveau

De markt voor cryptocurrency gaat deze week vooruit; toch is het risico van een nieuwe daling nog niet voorbij, en het kan lang duren voordat de prijzen een groter herstel zien. Waves is sinds 21 juli gestegen van $ 11,67 naar $ 16, maar als de prijs van Bitcoin weer onder de $ 30.000 ondersteuning daalt, zal dat een negatieve invloed hebben op Waves.

Bron: tradingview.com

Het huidige ondersteuningsniveau is $ 12; daarnaast vertegenwoordigen $ 18 en $ 20 de belangrijke weerstandsniveaus. Als de prijs onder de $12 zakt, zou dat een duidelijk verkoopsignaal zijn, en hebben we de open weg naar $ 10 of zelfs lager.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 18 springt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 20 liggen.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency vordert deze handelsweek; Bitcoin steeg weer boven het niveau van $ 34.000, en deze situatie ondersteunt ook Waves. Desondanks is het risico van een nieuwe daling nog niet voorbij, en als de prijs onder de $ 12 ondersteuning zakt, zou dat een duidelijk verkoopsignaal zijn, en hebben we de open weg naar $ 10.

The post Waves prijsanalyse: is nu een goed moment om deze crypto te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*