Crypto-Prijzen.nl

Wave Financial lanceert ADA Yield Fund

Wave Financial lanceert ADA Yield Fund

Wave Financial LLC, een bij de SEC geregistreerd bedrijf voor het beheer van digitale activa, heeft het Wave ADA Yield Fund gelanceerd, zo vernam Invezz uit een persbericht. Het heeft tot doel miljoenen liquiditeit te verstrekken ter ondersteuning van nieuwe DeFi platforms in het Cardano (ADA/USD) ecosysteem, te beginnen met $ 100 miljoen.

Op een missie om veelbelovende ondernemers te ondersteunen

Het nieuwe fonds weerspiegelt de missie van Wave om meer significante innovatie in het algehele crypto ecosysteem te bevorderen en veelbelovende ondernemers in de crypto ruimte na het vroege stadium te ondersteunen. David Siemer, CEO van Wave Financial merkte op:

We zijn verheugd om door te gaan met baanbrekend werk op het gebied van cryptocurrency door het creëren van innovatieve nieuwe fondsen, en vandaag lanceren we wat volgens ons het eerste pure liquiditeitsvoorzieningsfonds in crypto is. Ons nieuwe fonds zal de nieuwe gedecentraliseerde beurzen, uitleenprotocollen en uitgevers van stabiele munten ondersteunen die voortbouwen op Cardano. Elk van deze gedecentraliseerde applicaties draagt bij aan de sterke basis van de Cardano blockchain omdat het een volledig functioneel en divers ecosysteem realiseert.

Charles Hoskinson gaf ook commentaar op de aankondiging:

Sinds de formele lancering van slimme contracten in 2021 heeft de Cardano gemeenschap honderden bedrijven gelanceerd en gefinancierd die voortbouwen op de Cardano blockchain. Het groeiende ecosysteem van Cardano herbergt een steeds groter wordend universum van applicaties die een aanzienlijk aantal actieve gebruikers ondersteunen – het is van cruciaal belang voor het succes van het ecosysteem dat op Cardano gebaseerde projecten gedijen, en daarom zijn we verheugd dat het ADA Yield Fund aanzienlijke financiële middelen ter beschikking stelt om verdere groei en marktacceptatie te vergemakkelijken.

DeFi dApps zijn het populairst in crypto

DeFi dApps zijn altijd een van de meest populaire in de ruimte geweest, trekken gebruikers aan en brengen nieuwe applicaties in de keten. DEX’s zijn doorgaans opgezet met twee activapools die de handelsparen vertegenwoordigen. Tegenpartijen handelen tegen hen wanneer ze aan weerszijden van het paar transacties willen uitvoeren.

Het doel van het ADA Yield Fund is om deze pools van liquiditeit te voorzien als een manier om DEX’s op Cardano te ondersteunen. Soortgelijke ondersteuning zal beschikbaar zijn voor kredietverstrekkers van DeFi om de liquiditeit te vergroten en zo de kredietverlening te verlichten.

Wereldwijd blockchain bedrijf en VC fonds EMURGO is een van de vroege supporters van Cardano. Ken Kodama, de oprichter en CEO zei:

EMURGO is verheugd de oprichting van dit waardevolle ADA Yield Fund te ondersteunen om de uitbreiding en acceptatie van Cardano’s snel ontwikkelende DeFi ecosysteem verder te stimuleren. Het verstrekken van strategische kapitaalbronnen via het fonds zal getalenteerde ondernemers en projecten helpen om essentiële DeFi services op Cardano te bouwen, waardoor uiteindelijk impactvolle oplossingen worden geleverd en meer gebruikers worden toegelaten tot de wereldwijde Cardano gemeenschap.

Het bericht Wave Financial lanceert ADA Yield Fund verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*