Crypto-Prijzen.nl

Wat zou dit kunnen betekenen voor de waarde van BNB?

Wat zou dit kunnen betekenen voor de waarde van BNB?

BNB BNB/USD is een cryptocurrency die wordt gebruikt als betaalmiddel voor transactie- en handelskosten op de Binance cryptocurrency beurs.

Het is een utility token en houders van de token kunnen lagere vergoedingen betalen dan bij andere tokens. Het token is oorspronkelijk gemaakt op de Ethereum blockchain, maar is in 2019 overgegaan naar de oorspronkelijke blockchain, bekend als de Binance Smart Chain.

De Binance Smart Chain veranderde echter in 2022 in de BNB Chain en Binance veranderde ook de naam van de native cryptocurrency token, die voorheen bekend stond als Binance Coin. Nu heet het gewoon BNB.

Regelgevend onderzoek en de impact ervan op het BNB token

Op 29 januari hebben we besproken of u BNB zou moeten kopen na de fusie met het affiliate content programma.

Dat gezegd hebbende, wordt de cryptocurrency beurs Binance vanaf 18 februari onderzocht. In feite onderzoekt de SEC twee entiteiten die optreden als handelspartners van Binance in de VS. Dit zijn Sigma Chain AG en Merit Peak Ltd, die de rol van market makers vervullen en crypto’s verhandelen op het Binance US platform.

Het probleem hier voor de SEC heeft betrekking op een gebrek aan openbaarmaking, waarbij beide entiteiten banden hebben met Binance CEO Changpeng Zhao. Donderdag was er echter nieuws van de Israëlische Capital Market Authority (CMA), die volgens Globes om opheldering vroeg over de Binance activiteiten in Israël.

Deze verduidelijkingen zijn gevraagd over de soorten diensten die het aan burgers verleent en de vergunningen waaronder het opereert.

Binance heeft eigenlijk geen licentieaanvraag ingediend om in het land te mogen opereren, en als gevolg van het verzoek heeft Binance alle activiteiten stopgezet, inclusief marketing. Dit kan mogelijk een impact hebben op de totale waarde van het token.

Moet u BNB (BNB) kopen?

Op 18 februari 2022 had BNB (BNB) een waarde van $ 410.

Om echt te kunnen zien wat dit waardepunt betekent voor het BNB cryptocurrency token, zullen we het ATH waardepunt overschrijden naast de prestaties die het in januari liet zien.

De hoogste waarde aller tijden van BNB was op 10 mei 2021, toen het token een waarde van $ 686,31 bereikte. Dit betekent dat het token op zijn ATH $ 276,31 hoger in waarde was of met 67%.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken, had BNB (BNB) zijn hoogste waarde op 3 januari, toen het $ 531,72 bereikte.

Het laagste waardepunt was op 24 januari, toen het daalde tot $ 342,24. Dit betekende een waardedaling van $ 189,48 of met 35%.

Van 24 januari tot 18 februari zag de token echter een waardestijging van $ 67,76 of met 19%.

Met dit in gedachten kan BNB eind maart $ 450 bereiken, ervan uitgaande dat de beurs de problemen oplost waarmee ze momenteel wordt geconfronteerd; als het echter onder de $ 400 daalt, moet het opnieuw worden overwogen.

La notizia Wat zou dit kunnen betekenen voor de waarde van BNB? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*