Crypto-Prijzen.nl

Wat zijn de beste plaatsen om Alpha Finance Lab munten te verhandelen?

Wat zijn de beste plaatsen om Alpha Finance Lab munten te verhandelen?

De Alpha Finance Lab (ALPHA) munt is vandaag met 65% in waarde gestegen tot ongeveer $ 0,85, hoewel het nog steeds meer dan 70% lager is dan het hoogste punt ooit van $ 2,92 in februari. Het handelsvolume van de cryptocurrency is ook met 419% omhooggeschoten tot $ 261 miljoen.

Dit soort statistieken zijn moeilijk te negeren, en als gevolg daarvan hebben steeds meer investeerders de waardepropositie van de Alpha Finance Lab munt onderzocht. Om investeerders in de hele ruimte te helpen, vertelt dit artikel u alles wat u moet weten over ALPHA crypto, inclusief wat het Alpha Finance Lab project is, hoe het werkt en wat de prijsvoorspelling dit jaar is.

Voordat we daarop ingaan, en zodat u snel en gemakkelijk in Alpha Finance Lab crypto kunt investeren, hebben we hieronder de twee beste plaatsen vermeld om ALPHA munten in Nederland en elders te kopen en verkopen. Bekijk ze en kijk welke voor u werkt:

OBRinvest

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Registreer je onmiddelijk met CAPEX

Wat is Alpha Finance Lab?

Gelanceerd in 2020 via een openbare tokenverkoop op het Binance Launchpad door Tascha Punyaneramitdee, is het een DeFi project dat een innovatief productassortiment heeft uitgebracht. Het ALPHA token is eigen aan het platform.

Het eerste product van Alpha Finance, Alpha Lending, bevatte rentetarieven die algoritmisch werden aangepast, wat betekent dat kredietverstrekkers niet langer vastzaten aan deals met ongunstige tarieven tijdens bullish marktomstandigheden.

Het tweede product dat op de markt werd gebracht, was Alpha Homora, dat naadloos hefboomwerking incorporeerde in het steeds populairder wordende yield farming segment. Hoewel complex en riskant, stelt Alpha Homora farmers in staat om een meer lucratieve praktijk uit te oefenen.

Een belangrijk potentieel katalysatormoment voor het hele protocol zal ergens dit jaar komen wanneer Alpha Finance AlphaX lanceerde; dit deelproject is in wezen een beurs voor eeuwigdurende swaps zonder dat een conventioneel orderboek nodig is.

Opnieuw gebruikmakend van het ALPHA token, dat het hele Alpha Finance ecosysteem aandrijft, streven de ontwikkelaars ook naar het creëren en lanceren van een DAO die tokenhouders een belangrijke stemrol geeft bij beslissingen over projectbeheer.

Moet ik vandaag een ALPHA munt kopen?

Als u gelooft in het Alpha ecosysteem en gelooft dat 2021 een katalysatormoment zal bieden bij de release van nieuwe subprojecten, kan het een slimme zet zijn om nu te kopen voor toekomstige groei.

Terwijl de markt voor cryptocurrency de hele maand juni bearish was, heeft ALPHA deze trend nu doorbroken en de afgelopen twee weken meer dan 90% gewonnen. De technische indicatoren zijn onmiskenbaar indrukwekkend, en als dit sentiment aanhoudt, zouden tokenhouders meer beloningen kunnen krijgen.

Zal ALPHA mij rijk maken?

Dit is volkomen onwaarschijnlijk, en ALPHA zou een van ’s werelds meest waardevolle cryptocurrencies moeten worden door marktkapitalisatie om dit te laten gebeuren. Er zijn dit jaar echter vreemdere dingen gebeurd in de wereld van crypto; kijk maar naar Dogecoin.

ALPHA prijsvoorspelling

Onze ALPHA Finance Lab prijsvoorspelling moet met een korreltje zout worden genomen, net als elke voorspelling met betrekking tot een altcoin project. De onbekenden, variabelen en volatiliteit die inherent zijn aan crypto, maken het berekenen van de fundamentele waarde moeilijk.

Het volgende prijsdoel voor ALPHA is het hoogste punt van de vorige maand van $ 0,90, en als het op dit punt de weerstand kan doorbreken, zou het ons niet verbazen als de munt ruim voor het einde van deze maand $ 1 doorbreekt. De release van ALPHA’s DAO en het AlphaX swapping protocol kan ook aanzienlijke winsten opleveren wanneer ze zich voordoen. $ 2 tegen eind 2021 is meer dan haalbaar.

Social media-aandacht voor $ALPHA

Bekijk onze nieuwssectie voor het laatste nieuws over ALPHA munten en andere populaire crypto’s.

The post Wat zijn de beste plaatsen om Alpha Finance Lab munten te verhandelen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*